Alla inlägg under januari 2015

Av bandystars - 25 januari 2015 18:52


Först konstatera Bandystars att det finns en liknelse mellan besluten i kommunens organ liknar husorganens synsätt att vad som blev resultatet av mötena det vet bara de som närvarande och först när protokollet är justerat då går det att läsa.


För var det någon som förvänta sig läsa vad husorganen skriver om Oskarshamnlagen får allt vara Plusmedlemmar eller vänta till morgondagens husorgan kommer för på webben står det endast

Sebastian – namnet för dagen när BK Bore slog Månsarp
Stjärnan tappade en viktig poäng i jakten på allsvenskt kval.

Båda två med samma ägare ja då blir resultatet det samma i båda.


Vem som äger Västerviks Tidningen vet inte Bandystars men de har valt senaste tiden att låta oss bandyintresserad i när och fjärran få info om hur det gått för Tjust



Tjust Bandy förlorade


Serieledaren i division I Malmbäcks IF blev en för svår nöt att knäcka för Tjust Bandy som fick se sig besegrat med 7–4 efter 3–2 i halvtid.

 

Det som avgjorde matchen var Malmbäcks effektiva hörnskytt. Inte mindre än fem av lagets mål kom på hörnor.
– Tyvärr fick vi inte tag i deras hörnskytte i och med att de gjorde fem hörnmål. Vi visste om att de har flera skyttar samtidigt som vi bjuder på några hörnor efter misstag från vår sida, säger Tjusttränaren Thomas Fransson.


Det tog bara drygt en minut innan första hörnmålet var ett faktum. Även 2–0 kom på hörna som den tidigare Tjustspelaren Mattias Norell slog in. Mattias gjorde ytterligare ett mål på hörna som innebar 5–4 i andra halvlek.


Tjust fick jobba i uppförsbacke, målmässigt hela matchen, men strax före pausen reducerade Marcus Silverå till 2–3 och bara ett par minuter in i andra halvlek kunde Martin Lyngell göra 3–3.


Motståndarna svarade med att göra 4–3 strax därefter och samma sak upprepade sig igen när Tjust hade kvitterat till 4–4. Efter Mattias Norells hörnmål till 5–4 blev det inga flera Tjustmål.


– Det är alltid tungt att förlora, men spelmässigt var vi överlägset eftersom vi hade mest linjer i vårt spel. Det här en förlust man kan leva med tanke på hur bra vi spelade. Det hade varit skillnad om vi hade varit utspelade, menar Thomas.


Mål och pass, Tjust Bandy: Maxim Pynaov 2+0, Martin Lyngell 1+1, Marcus Silverå 1+0, Simon Svensson 0+1.



Radio Kalmar skriver om dagens resultat följande

Förlust för Tjust Bandy men segrar för Bore och Målilla


Tjust Bandy lyckades inte besegra serieledande Malmbäck i bandyettan. Hemmalaget Malmbäck var starkast och vann toppmötet med 7- 4.


Båda lagen följdes målmässigt åt men den sista halvtimman var det Malmbäck som kunde dra ifrån och fastställa slutresultatet till 7- 4.


Målilla hade inga problem mot tabelljumbon Fredriksberg utan kunde enkelt vinna med 4- 0.


BK  Bore vann stort med 8- 4 mot Månsarp. Den första halvleken var jämn och i paus var ställningen oavgjord 2- 2. Sebastian Hägerström var på målhumör och gjorde fyra av Bores mål.


Tjust tappar i toppen och är nu två poäng efter tabelltvåan Stjärnan och fyra efter serieledarna Malmbäck.



Radio Kalmar hade en artikel igår (läs lördag) som redovisats tidigare under referat men finns att läsa även här nedan.


IF Stjärnan räddade poäng borta mot Waggeryd


I bandyns division ett mötte idag IF Stjärnan Waggeryds IK. I och med den räddade poängen ligger man nu bara en poäng efter serieledande Malmbäcks IF.


IF stjärnan låg illa till med ett underläge med 3-1 i halvtid i bortamatchen mot Waggeryds IK. Man visade dock prov på god karaktär och lyckades i andra halvlek hålla tätt bakåt samtidigt som man hämtade ikapp underläget och kunde skriva slutresultatet till 3-3 och inkassera en viktig poäng.
Bäste målskytt i Stjärnan blev Valerey Savichev med två mål.


Radio Kalmar skriver om dagens bandyresultat

Av bandystars - 25 januari 2015 17:19

Dagens toppmatch och till synes en match där det gavs allt och bjuds på det mesta när det var match.


Malmbäck hemmastarka och en av de få lag som har hall att spela i tog ledningen i matchen efter 01:17 på en (hörna) Pär Lindqvist passning Oscar Wareborn. Hörnor verkar vara inövat för efter 25:45  ny hörna och 2-0 Mattias Norell passning Viktor Strand.

Tjust verkar inte haft så mycket att sätta emot i matchinledningen 2 skott på mål första halvtimmen lyckas de dock reducera efter 32:22 på en (straff) Maxim Pyanov

2 minuter senare ökar Malmbäck på sin ledning till 3-1 genom Rasmus Leven och Tjust skärper till sig och bjuder på motstånd och efter 43:41 lyckas de reducera till 3-2 Marcus Silverå Jr

Andra halvlek

Tjust nu med i matchinledningen kvittera ganska omg 48:06  3-3 Martin Lyngell passning Simon Svensson

Grinigt på isen och utvisningar åt båda hållen är det Malmbäck som återigen utnyttja fast situation efter 53:34  4-3 (hörna) Daniel Bergström passning Oscar Wareborn.


Nu märks det att båda lagen vil vinna och dagens publik 102 st bör njutit av en händelserik match för efter 55:50 kvittera Tjust 4-4 Maxim Pyanov passning Martin Lyngell.


Matchen är nu inne i ett skedde där allt ställs på sin spets och när Malmbäck återigen visa sin styrka på fasta situationer efter 59:54  på hörna ger Malmbäck återigen ledning i matchen med 5-4 Mattias Norell passning Oscar Wareborn


Därefter får Tjust en möjlighet på en kontring men det blev bara skott på mål är det Malmbäck som skapar Malmbäck återigen en fast situation efter 63:12  och återigen så gör det mål på en hörna 6-4 Anders Johansson passning Daniel Bergström.


Nu blir det ställningskrig Malmbäck försvara sig och Tjust skapar ett par hörnor men dessa är inte lika effektiva som Malmbäck varit på sina och blir resultatlösa tar de 75:11 timeout.


En timeout som visar sig vara Malmbäck som snackat ihop sig och håller motståndarna på avstång och istället efter 81:49 ökar på sin ledning till 7-4 Linus Nilsson (jr) passning Axel Henrysson som fastställer slutresultatet.


Vilket innebär att Malmbäck nu leder serien på 2 poäng inför seriefinalen mot Stjärnan på lördag på Oskarshamn arena. Tjust spelade troligen bort sin chans till att vinna serien och att bli en av de bästa tvåorna i div 1 serierna minskade rejält. Stjärnorna har en vecka på sig att peppra sig och ge järnet och sen förlita sig på att andra hjälper till då det fortvarande är Malmbäck som har seriesegern i sin hand oavsett.

Elitrapport

Matchrapport

Av bandystars - 25 januari 2015 16:14

Fredriksberg lyckades hänga med i 45 min mot Öjaby och målsättning inför denna match var att försöka hänga med i 90 min detta grusade Målilla ganska omgående och det blev en tillställning där Fredriksberg mer verkar varit statister och fått låna nystandet lite då och då och visa upp sig inför 154 åskådare. Målilla däremot gjorde ett pass på isen och peta in nystandet lite då och då.

17:22  0-1 Nikolai Semiashkin
25:47  0-2 (hörna) Victor Svensson passning Samuel Pettersson
34:21  0-3 Mål (hörna) 26. Davyd Kail passning Martin Johansson

Andra halvlek

50:03  0-4 (hörna) Oscar Nilsson passning Daniel Skoog, Målilla GoIF

Resten av matchen en uppvisning av att spela bandy utan att anfallen resulterar i något som påverkar resultatet.

Elitrapport

Matchrapport


Av bandystars - 25 januari 2015 16:01

Två jämbördiga lag skrev Bore förre matchen och ställde sig frågan vilka spelare mönstrar Månsarp denna gång, då Månsarp verkar vara något sort farmalag åt Jönköping och spelarna hoppa mellan lagen som vi andra byter kalsingar.

Det blev också en jämn match, Bore började bäst men det var Månsarp som gjorde första målet 09:19  0-1 (hörna) Philip Carlsson passning: Fredrik Widell, sen följde de varandra 13:10  1-1 Sebastian Nilsson passning Johan Andersson och 17:31  2-1 (Spelmål) Sebastian Hägerström passning Sebastian Nilsson. Det blev till synes en målrik första halvlek 29:18  2-2 Tobias Petersson passning Tobias Asplund.

Andra halvlek.

Månsarp först att gör mål även i andra 47:14  2-3 Patrik Burensjö passning Tobias Asplund. Replik av Bore nästan omgående 50:25  3-3 Sebastian Nilsson.
Månsarp missar sen en hörna och det verkar som det blir en lucka bakåt för fram i full karriär kommer Sebastian Hägerström efter 53:02 och ger Bore ledningen i matchen 4-3

Målet blev också en injektion för Bore som efter 63:14  ökar på till 5-3  Sebastian Hägerström (hattrick) passning Ronnie Polgar Gegerfeldt  

Månsarp tar timeout men detta hjälpte föga för efter 71:29  6-3 Andreas Johansson passning Johan Andersson.

Månsarp försöker men det är Bore som gör det efter 75:06  7-3 Sebastian Hägerström på nytt nu sitt fjärde mål passning Johan Andersson

Sista kvarten till synes en transportsträcka reducera Månsarp på straff efter 83:34  7-4 Tobias Petersson.

Slutresultatet fastställdes via en straff för Bore efter 87:08  8-4 (straff) Marcus Ekström

50 supporters närvarande och flertalet hemmafans jublade och Bore har nu tagit 5/6 poäng i de senaste 3 matcherna och börjar känna säkrare is under skidskorna nu när det börjar dra ihop sig

Elitrapport

Matchrapport

Av bandystars - 25 januari 2015 07:34

Tjust Bandy mot serieledaren skriver VT

På söndag åker Tjust Bandy till tabellettan i division 1 södra; Malmbäcks IF. – Det är de som har pressen på sig, säger lagkaptenen Anders Davidsson.

Med fem omgångar kvar ligger Tjust Bandy trea, två poäng bakom Malmbäck och en poäng bakom Stjärnan. Att söndagens match är superviktig är inget att hymla om.

– Förlorar vi är förmodligen de två första platserna i stort sett borta, säger tränaren Thomas Fransson.

 

Senast lagen möttes var på Tjustvallen i början av december. Då vann Tjust med 7–3. Att det nu är bortaplan är inget som ska göra en repris svårare.

– Nej, vi är ju bättre då. Vi har bara tappat en poäng på bortaplan hittills, säger Fransson och skrattar.

 

Faktum är att sen de båda lagen möttes har inte Malmbäck förlorat en enda match, vilket innebär åtta raka segrar.

 

– Det är det laget som har bäst form just nu, men de kommer också allt närmare en förlust och den hoppas jag kommer på söndag. Vi har haft bra träningar och känner oss trygga. Håller vi oss till Franssons plan kommer det att gå bra, så får vi se om det räcker till seger, menar Anders Davidsson.

 

Lagkaptenen har fått behandling för sin ömmande rygg och är osäker på om han kan medverka i morgon.

 

– Det är illavarslande, men jag hoppas att både jag och Martin Lyngell (magsjuk) kan krya på oss lite och vara med.

 

En annan spelare som är tveksam till spel är målvakten Viktor Ström (sjuk). Daniel Wärn missar nämligen två matcher då han är på, sen innan säsongen inplanerad, semester i USA, så Peer Kristiansson kommer att vakta målet.

 

Däremot är Tobias Dahlqvist och Maxim Pyanov tillbaka i truppen.

 

Malmbäcks IF har inga ryska spelare i laget, istället är truppen bred med ett par sena förstärkningar från elitlaget Nässjö.

 

– De har ett jämnt lag med en bra blandning av nytt och gammalt. Mattias Norell (tidigare Tjust) är giftig framåt, och vi måste även hålla koll på Viktor Strand och Oscar Wareborn. De kommer att få jobba hårt mot oss, dessutom har de en tuffare serieavslutning än vad vi har. Deras ambition är att gå upp och då måste de nästan vinn över oss. Så det är de som har pressen på sig, säger Anders Davidsson och får medhåll från tränare Fransson:

 

– Vi har redan gjort en större prestation än vad folk kunnat tro, så vi kan spela avslappnat och det kan räcka långt. Vi ska nog bjuda upp till bra kamp.


Månsarp besöker Figeholm

Imorgon (läs söndag) kommer Månsarps IF till Figeholm. Ett Månsarps som lite likt Bore blandat och gett hitills under säsongen, lite likt Bore, men där Månsarp använt sig av flertalet spelare stundtals, och laget de mönstrar är sig sällan likt. Återstår att se vad Månsarps mönstrar till söndagens match.

 

Senast lagen möttes (7/12) slutade den matchen 6-6. En match där vardera lag hade varsin halvlek man spelade bättre i.

 

Bore kommer stärkta efter senaste matchen, borta mot Tjust, där man även tog en fin seger och visade i den matchen vilket duktigt och bra lag man är när allt faller på plats. Det gäller att fortsätta ge 110% procent i alla lägen. Skita i allt som inte går att påverka, utan lägga energin på sådant som man göra stor nytta och påverka laget positivt!

 

Matchen på söndag tros bli jämn, så det gäller att minimera misstagen och eventuella dippar i matchen, för att där inte tappa något, och att göra fler mål än motståndarna.

 

Välkomna till Kjellskulle imorgon söndag. Avslag kl. 14.00

 

 

Av bandystars - 24 januari 2015 20:45

IF Stjärnan räddade poäng borta mot Waggeryd skriver radio Kalmar på sin webb. Bandystars tillägger de kom undan med blotta förskräckelsen. Fast de skulle vunnit om det inte funnits massor av OM och Om igen.

 
Det är sällan som Bandystars har möjlighet att se sina Stjärnor på is och förra matchen slutade i fiasko fanns det förväntningar som skulle levas upp till.  11 vinster var facit mot Waggeryd de senaste 10 år som lagen möts i seriesammanhang, men ordspråket att efter varje vinst närmar sig ett lag sin första förlust och i dag som sagt räddade de hedern genom att till slut få oavgjort.


De yttre förutsättningen inte de bästa, på avstånd verkade isen vara spelduglig men när nystandet väl kom rullandes då var den som en skurbrädda. När det sen också började blåsa upp också och snöblandat regn började falla fanns det anledning kanske att känna det är inte roligt att spela bandy under sådana förutsättningar.
Därför blev det lyrornas match allt som ofta där det skapade ett flertal chanser då nedtagningarna främst för Waggeryd inte var de bästa lyckades Stjärnorna inte utnyttja detta till fullo och sen när deras målvakt i första halvlek visa sig vara släpphänt och det skapades retur skrek sig lagledningen sig hesa förgäves då det var kalabalik stundtals framför målet.
Stjärnorna inledde matchen med att spela ut Waggeryd men frågan var om inte Waggeryd var närmast att ta ledningen på en kontring som resulterade i en hörna men den blev resultatlös. Skipandes det rättvisa via ett frislag efter 13:30 då Valerey Savichev nätta nystandet passning Denis-In-Fa-Lin och helt rättvist 1 – 0 till Stjärnorna.


Tyvärr skulle lyckan inte bli så lång för efter 17:29  reducera Waggeryd till 1 – 1. Först såg det ut från Bandystars synvinkel ett långskott som Martin fumlade i målet men det visade sig vara ett skitmål så Martin i halvlek när Victor Hjelm styr in nystandet passning Fredrik Jansson.
Stjärnorna ökade på sin press ånyo men Waggeryd försvarar sig och de avslut som åstadkommes blir halvtama försök fast den där klockrena ribbträffen hördes. Var det lite av en kalldusch efter 23:40  Waggeryd tar ledningen 2 - 1 via en hörna. Martin hade fingertopparna på den men nystandet rasslade till i måltaket underkant via Peter Ekström passningen Carl Larsson


Stjärnorna tycktes hänga lite med huvuden, p.g.a isen kanske då ett spelande lag som vi ändå räknar Stjärnorna vara vill föra nystandet uppåt fick förlita sig på lyror och gå bort sig sen. Nu är det visserligen lika för båda lagen och Stjärnornas backar klarade mestadels av att ta emot lyrorna som kom från ett kontrande Waggeryd. Blev det Waggeryd som spelar sig fram till mål lite tursamt och inte spelmässigt rättvist är det målen som räknas och efter 40:30  3 - 1 Lukas Wahlgren passning Fredrik Jansson. Får Bandystars se ett mer eller mindre uppgivit Stjärnlag hålla sig kvar i första halvlek sista skälvande minuterar. 

Andra halvlek.

Om det lästes räfs som de sa förr vet ingen mer än de närvarande. Däremot vet Bandystars att det var eget beslut som föregick ett målvaktsbyte och Bandystars fick nu se det senaste stjärnskottet i auktion i målet. Om någon hävda Björn skulle vara ringrostig så har han spänsten kvar och rutinen och ett flertal paradräddning lyfter Stjärnorna sitt spel och reducera efter 49:58 Valerey Savichev passning Denis-In-Fa-Lin.


Stjärnan får sen ett ypperligt tillfälle att kvittera efter 61:01 när matchens första utvisning kom en (Fasthållning) av Conny Strandgård i Waggeryd och Stjärnan år straff verkade det vara lite oense vem som skall slå den kanske också var anledningen till att Christian Åström bränner den. Stjärnorna dominera spelet sen men avsluten blir sådär allt som ofta och Waggeryd kommer upp lite då och då med några kontringar räddar Björn upp situationerna.


Lite tröst på den missade straffen passar Christian Åström fram nystandet efter 71:37 till Artem Nikulin som kvittera till 3 – 3.


Hoppet tändes att nu skall väl Stjärnorna göra rycket och när dessutom Waggeryd får 3 utvisade de sista 10 minuterna skulle matchen avgöras men se icke det blev slutresultatet.

En pinne vardera och gladast måste varit Waggeryd och kanske spelade Stjärnorna bort serieledningen också med delad pott.

Noterbart hade varit önskvärt av 11 hörnor resulterat i något men så klart det går att skylla på att nystandet studsade hela tiden och en variant var då att skjuta lyrhörnor.
Noterbart var dock att det skulle funnits 78 åskådarna någonstans såg Bandystars som mest 15 st på läktaren och det satt förvisso fler än dessa i fikarummet i halvlek men inga 78 st.
Noterbart Bandystars var inte ensam stars vid sidan om, Vi var 3 st äldre medelålders starssupporters.  


Stjärnan och Malmbäcken ligger nu båda på 20 poäng och möts i kommande omgång. Problemet är bara att Malmbäck har en match mindre spelad och möter Tjust som ligger trea med 2 poäng efter Stjärnan i morgon (läs söndag). Oavgjort då blir det ett getingbo i kommande omgång men Malmbäck kan också spika igen locket och avgöra seren på egen hand vid vinst.

Radio Kalmar skrev mer
I bandyns division ett mötte idag IF Stjärnan Waggeryds IK. I och med den räddade poängen ligger man nu bara en poäng efter serieledande Malmbäcks IF.

IF stjärnan låg illa till med ett underläge med 3-1 i halvtid i bortamatchen mot Waggeryds IK. Man visade dock prov på god karaktär och lyckades i andra halvlek hålla tätt bakåt samtidigt som man hämtade ikapp underläget och kunde skriva slutresultatet till 3-3 och inkassera en viktig poäng.
Bäste målskytt i Stjärnan blev Valerey Savichev med två mål.


Bandystars skall inte utse någon bättre stjärna som glänste mer än alla de övriga för idag var det lite av ett Stjärnlag som flertalet spelare underskattade sina motståndare.
Kanske var det ett tecken från ovan också att Bandystars inte skall se sina Stjärnor spela live för det blir ofta antiklimax i dessa matcher. Fast sen satt Bandystars och funderade på hemvägen genom gränsbygden mellan Småland och Västergötland att kanske kan det blir en kvalmatch sent om sides.

Elitrapport
Machrapport

Av bandystars - 23 januari 2015 21:02

Bandystars lite splittrad denna afton som född genuin smålänning snål eller ekonomisk tänkande blev det faktiskt bandylandskap från Stinsens Arena via bandyplus.se. Normalt brukar jag inte kunna se sport via webben då jag bor lite taskigt till måste förlita mig på utsändning via järntråd hade jag en bra bild denna afton.

Satt med 4 sidor öppna på skärmen och försökte hänga med var det andra som inte var lika splittrade utan såg endast en match för alla kunde inte följa matchen live i Nässjö när Sverige utklassa Ryssland med 7 – 1
153 åskådare såg matchen Åby/Tjureda - Målilla 4 – 5 (2-2)

En match som blev nervpirrande vilket Bandystars förutspådde lite också det kunde bli

Lagen följde varandra i första 2 – 2 och andra blev ännu mer nervkittlande då Målilla drog ifrån och ledde med 4 – 2 när matchen spelats i 70 min reducera och kvittera Å/T och när klockan närmade sig de 80: då hade Målilla återtagit ledningen med 5 – 4.
Sista 10 blev en kämparinsats av dess like som vi numera fått lära oss Målilla presenterat i ett flertal matcher och ännu en gång lyckats de plocka poäng t.o.m 2  

Elitrapport

Matchrapport


Fredriksberg - Öjaby 2 – 6 (2-1)

Tabellmässigt en jumbofinal där ena laget i princip avhängt och det andra fortvande chans att klara sig kvar .
137 åskådare fick se en spännande matchinledning där Fredriksberg ville visa sina hemmasupporters att de kan spela bandy och ledde i halvlek med 2 – 1

Öjaby kvitterade i 52:a min till 2 – 2 och sen börjar de ta över spelmässigt och får en straff efter 71 min har Öjaby vänt på matchen och tagit ledningen.
2 minuter senare ökar Öjaby på nytt sin ledningen.
Fredriksberg ser mer eller mindre ut som de tvingas ge upp även denna match också, även om de försöker hålla liv i matchen spelmässigt. Blir det spiken i kistan på straff efter 87 min och 6 – 2 till Öjaby

Elitrapport
Matchrapport

Av bandystars - 23 januari 2015 00:15

Bandylandskaper i Nässjö och Vetlanda som inte alla får se för det spelas samtidigt matcher i div 1 


23/1 kl.19:00 Åby/Tjureda - Målilla

Slaget om mittenriket för knappast kan någon av dessa båda blanda sig i toppstriden utan fajtas om att fixa kontraktet istället. Vem vinner?
Dagsformen lär bli avgörande två jämbördiga lag där jä… anamma kommer att vinna


23/1 kl.19:30 Fredriksberg - Öjaby

Slaget om nedflyttning. Fredriksberg kommer att ramla ner om det blir någon lag som ramla ner överhuvudtaget Öjaby har fortvarande möjlighet att undvika nedflyttning men då krävs det seger.


24/1 kl. 14:00 Waggeryd – Stjärnan.
Stjärnan har inte förlorat någon match mot Waggeryd under de senaste 10 åren har lagen möts 11 gånger och Stjärnan vunnit samtliga. Fast det går inte att tro det går att ställa in skridskorna på isen och vinna. I dag kommer kanske förlusten och denna skulle kunna bli överstigen om den inträffar i denna match då Stjärnorna slåss om att vara med i toppen och seriesegern finns inom räkhåll om det blir seger i denna match.

 

25/1 kl. 14:00 Bore – Månsarp

Bore tog en tung skalp mot Tjust och är styrkta av segersötma från den. Månsarp är de en fågel, fisk eller mittemellan. Utklassade sina motståndare i första halvlek i förra omgången verkade sen gå på sparlåga i andra. Båda lagen kriga om att undvika att bli indragna i nedflyttningens streckstriden samtidigt som det är trångt i mittenriket.  

  

25/1 kl. 14:15 Fredriksberg - Målilla

Båda lagen dubblera i helgen i en match som skulle varit spelad i tidigare omgång. Där båda lagen kommer att ha baksmälla kanske från fredagens matcher eller så svävar de på moln.

 

25/1 kl.15:00 Malmbäck - Tjust

Sista striden kanske för Tjust att slåss om serieseger krävs det en seger i denna match först och sen massor av OM o OM. Samtidigt som Malmbäck kan dra ifrån och aktersegla Tjust vid vinst och framförallt hänger det på matchen mellan Waggeryd – Stjärnan också en vinst för Stjärnan vet lagen om vilka förutsättningar som gäller.  

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards