Direktlänk till inlägg 25 januari 2015

Bandysöndag i mediorna

Av bandystars - 25 januari 2015 18:52


Först konstatera Bandystars att det finns en liknelse mellan besluten i kommunens organ liknar husorganens synsätt att vad som blev resultatet av mötena det vet bara de som närvarande och först när protokollet är justerat då går det att läsa.


För var det någon som förvänta sig läsa vad husorganen skriver om Oskarshamnlagen får allt vara Plusmedlemmar eller vänta till morgondagens husorgan kommer för på webben står det endast

Sebastian – namnet för dagen när BK Bore slog Månsarp
Stjärnan tappade en viktig poäng i jakten på allsvenskt kval.

Båda två med samma ägare ja då blir resultatet det samma i båda.


Vem som äger Västerviks Tidningen vet inte Bandystars men de har valt senaste tiden att låta oss bandyintresserad i när och fjärran få info om hur det gått för Tjust



Tjust Bandy förlorade


Serieledaren i division I Malmbäcks IF blev en för svår nöt att knäcka för Tjust Bandy som fick se sig besegrat med 7–4 efter 3–2 i halvtid.

 

Det som avgjorde matchen var Malmbäcks effektiva hörnskytt. Inte mindre än fem av lagets mål kom på hörnor.
– Tyvärr fick vi inte tag i deras hörnskytte i och med att de gjorde fem hörnmål. Vi visste om att de har flera skyttar samtidigt som vi bjuder på några hörnor efter misstag från vår sida, säger Tjusttränaren Thomas Fransson.


Det tog bara drygt en minut innan första hörnmålet var ett faktum. Även 2–0 kom på hörna som den tidigare Tjustspelaren Mattias Norell slog in. Mattias gjorde ytterligare ett mål på hörna som innebar 5–4 i andra halvlek.


Tjust fick jobba i uppförsbacke, målmässigt hela matchen, men strax före pausen reducerade Marcus Silverå till 2–3 och bara ett par minuter in i andra halvlek kunde Martin Lyngell göra 3–3.


Motståndarna svarade med att göra 4–3 strax därefter och samma sak upprepade sig igen när Tjust hade kvitterat till 4–4. Efter Mattias Norells hörnmål till 5–4 blev det inga flera Tjustmål.


– Det är alltid tungt att förlora, men spelmässigt var vi överlägset eftersom vi hade mest linjer i vårt spel. Det här en förlust man kan leva med tanke på hur bra vi spelade. Det hade varit skillnad om vi hade varit utspelade, menar Thomas.


Mål och pass, Tjust Bandy: Maxim Pynaov 2+0, Martin Lyngell 1+1, Marcus Silverå 1+0, Simon Svensson 0+1.



Radio Kalmar skriver om dagens resultat följande

Förlust för Tjust Bandy men segrar för Bore och Målilla


Tjust Bandy lyckades inte besegra serieledande Malmbäck i bandyettan. Hemmalaget Malmbäck var starkast och vann toppmötet med 7- 4.


Båda lagen följdes målmässigt åt men den sista halvtimman var det Malmbäck som kunde dra ifrån och fastställa slutresultatet till 7- 4.


Målilla hade inga problem mot tabelljumbon Fredriksberg utan kunde enkelt vinna med 4- 0.


BK  Bore vann stort med 8- 4 mot Månsarp. Den första halvleken var jämn och i paus var ställningen oavgjord 2- 2. Sebastian Hägerström var på målhumör och gjorde fyra av Bores mål.


Tjust tappar i toppen och är nu två poäng efter tabelltvåan Stjärnan och fyra efter serieledarna Malmbäck.



Radio Kalmar hade en artikel igår (läs lördag) som redovisats tidigare under referat men finns att läsa även här nedan.


IF Stjärnan räddade poäng borta mot Waggeryd


I bandyns division ett mötte idag IF Stjärnan Waggeryds IK. I och med den räddade poängen ligger man nu bara en poäng efter serieledande Malmbäcks IF.


IF stjärnan låg illa till med ett underläge med 3-1 i halvtid i bortamatchen mot Waggeryds IK. Man visade dock prov på god karaktär och lyckades i andra halvlek hålla tätt bakåt samtidigt som man hämtade ikapp underläget och kunde skriva slutresultatet till 3-3 och inkassera en viktig poäng.
Bäste målskytt i Stjärnan blev Valerey Savichev med två mål.


Radio Kalmar skriver om dagens bandyresultat

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards