Alla inlägg den 11 februari 2014

Av bandystars - 11 februari 2014 00:15

Egentligen skulle vi kanske se lite på den också lagen där nere kan ställa till det för andra lag samtidigt som ett av dessa kan stjälpa våra Stjärnor.

Nu är jag osäker hur många åker ut ett lag står det i regelboken, men sen har jag sett seritabeller där det är två lag som skall lämna serien.
Över strecket ligger i alla fall Bore på 6 p och möter Stjärnorna i ett lokalderby. Ett derby där båda vill vinna ingen vill förlora och ett oavgjort resultat är egentligen en förlust för båda men en pinne för Bore kan vara värd dess mer och framförallt för Stjärnorna skulle detta vara mest ödesstiget. Då Bore har en match att vinna är den förvisso mycket svår då det är Skirö-Nävelsjö på bortais. Stor risk för att Bore står på 6 poäng när serien är slut.

Under/över strecket beror vilken tabell jag sett ligger Waggeryd 5 poäng och där kan jumbomötet på hemmais bli avgörande då de möter Månsarp som ligger sist på 4 poäng. Kan denna match spetsa till poängstriden rejält och ställa till det för Bore så då i sin tur har kniven på strupen i mötet med Stjärnorna. Waggeryd har sen Åby/Tjureda i sista där de kan ställa till det för Å/T också fast detta är på bortais tror jag teoretiskt kan de få ihop 7 poäng.

Månsarp sist på 4 poäng jumbomötet A och O i vem som vinner. Vinner Månsarp går de upp på 6 poäng samma som Bore har idag och därmed får Waggeryd svårt att få ihop sina 7 poäng jag teoretiskt tror. Månsarp har Målilla hemma i sista tror knappast de rår på Målilla skulle i så fall vara underskattningsspöket eller så att Målilla gett upp hoppet.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards