Alla inlägg den 6 februari 2014

Av bandystars - 6 februari 2014 06:15

Länsderby och inte vilket derby som helst utan mot ärkerivalen som snuvat våra Stjärnor ett antal gånger på poäng.
Framförallt vill vi Stjärnor har revansch för den snöpliga uddamålsförlusten på hemmaplan föregående säsong och de där oavgjorda resultaten nu senast borta känns lite retfullt/a är det på hemmais Stjärnorna är som bäst.
Så är det dags att rätta till statistiken och fixa en seger ånyo dels mot Målilla och mot en serieledare och t.o.m överta serieledningen.

 
Men det gäller för Stjärnorna att vara med i hela matchen Stjärnorna statistiskt bra i första är det Målilla som uppvisat sig vara bättre i andra halvlekar. Har Stjärnorna visat upp en moral och kämparglöd i de senaste matcherna när det gällt att inte ge bort några poäng visat sin styrka. 
  
Tidigare år har alltid Målilla påtalat sin rysskräck och knappast inget undantag utan regel föreligger nog en varning för detta även nu. Dels kommer de att försöka göra livet surt för Ivan vår skyttekung. Dessutom så har övriga bra snurr på det mesta nu också samt att vi fått andra Stjärnor att tända också. Sen vet inte jag om vi har en som eventuellt är spelklar något ringrostig förvisso kanske.
Mot detta ställer Målilla upp med två skuggande skyttar som det gäller för Stjärnorna att försöka neutralisera. Både Filip och Daniel skuggar Ivan och har kapacitet även de. Om det sen är krig om skyttekungen har vi en assistans liga också Där vår Denis visar sig vara en bättre passare än Målillas Tobias.
Oavsett Målilla kommer smygandes med Lodjur vi kontra med ett helt lag bestående av enbart Stjärnor.

Sen blir det match i matchen.
Om det är en fördom att smålänningar skulle vara snåla är det mer av ekonomiska skäl när bandysläktingarna från landet kommer för det sägs de kommer månggrant också för det är gratis entre. Eller rättare sagt någon annan betalar.
Alla hoppas vi på att det blir ett rejält kalas som lockar fler än 587 åskådare och slå Målilla som nu haft säsongens högsta publiksiffra. Målilla kommer att hjälpa till att fylla läktaren då de i lär fyllt en buss med supporters kan vi räkna med tryck på läktaren.


Så nu alla Stjärnor och Stars nu skall vi slå två flugor i en smäll genom att vinna båda matcherna på och bredvid planen.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards