Alla inlägg den 4 februari 2014

Av bandystars - 4 februari 2014 06:15

I natt jag drömde med lite tur och skicklighet kan Stjärnorna toppa serien efter denna omgång och Stjärnorna har ånyo slagläge på en serieledare. Tre andra lag Skirö-Nävesjö. Malmbäck och Derby har åkt på stjärnsmällar denna säsong och varför inte fjärde gången gillt bör väl vara förutsättningen. Då Stjärnornas målsättning gäller fortvarande att ta full pott i de återstående två omgångarna och stå där med 22 poäng när serien är färdigspelad. Sen om det räcker är en annan fråga och skulle det inte räcka kommer Stjärnan att lysa ibland topplagen.

 

Kan det handla om att det fattas en boll när det kommer till kritan

Spekulera ibland de 6 topplagen kan en förlust för de som ha 3 matcher kvar innebära att de endast kan få ihop 22 poäng för några krävs det att de tappar en pinne är det endast 22 poäng som gäller också. Dessutom kan Stjärnan toppa serien efter denna omgång.
Det är tre lag som har 18 poäng
En seger för Stjärnorna skulle innebära att Målilla som toppar serien idag endast kan få 22 poäng på de återstående två matcherna.
Serietvåan Derby möter Månsarp som har kniven på strupen borta är Derby sämre lag på bortais lär förhoppningsvisst Månsarp sälja sig dyrt och en sensation skulle innebära hemma att Derby också kommer också endast få 22 poäng
Av lagen på 4: - 6: plats med 17 poäng.
Möter sexan Åby/Tjureda femman Malmbäck är det viktigt att Å/T tappar poäng och blir det oavgjort ja då får de endast ihop 22 poäng. En seger för Malmbäck innebär att de endast kan få ihop 21 poäng.
Fyran Skirö-Nävelsjö möter Waggeryd hemma är tyvärr den som på papperet verkar ha den lättaste matchen. Lätt och lätt förresten Waggeryd kniven på strupen de också som Månsarp. Dessutom så skröt Waggeryd om sina prestationer mot Stjärnan som inte gav någon utdelning kanske ger utdelning. Skulle de knipa en pinne ja då kommer också SN endast få ihop 22 poäng.
Har jag nu räknat och spekulerat rätt (är inte lätt att räkna i sömnen för alla fårskallar som hoppar också) ja då kan flertalet endast fått ihop 22 poäng när sista matcherna skall spelas och Stjärnorna tyvärr tvingas sitta hemma och våndas i väntan på slutresultaten då det kommer att handla om målkvot.
Sen kan allt sluta i antiklimax och det skiter sig fullständigt men den dagen den sorgen en Stars är alltid en Stars. Även om detta också bara är ett dröm scenarier.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards