Direktlänk till inlägg 13 januari 2018

Sargat BK Bore kämpade väl!

Av bandystars - 13 januari 2018 15:06

Sargat BK Bore kämpade väl! skriver Bore på sin hemsida efter matchen. Bandystars avstår att kommentera detta denna gång då det lär troligen missuppfattas även denna gång när Bandystars skriver 

Det var ett sargat och skadedrabbat BK Bore som kom till Venhagsvallen. I veckan har stor del kretsat kring att få ihop spelarna till fredagens match då en otur sällan kommer ensam...

Hela fem (!) "ordinarie" spelare saknades pga. skador, en målvakt som tog av ett gips så sent som i torsdags, och spelade under fredagen samt debutanter i juniorerna Lucas Gustafsson (15år) och Oscar Wimelius (14år) som i alla dessa spealarens frånvaro fick göra A-lags debut i BK Bore och gjorde en fullt godkänd insats.

 

På förhand en tuff uppgift att ta sig an Målilla. Men mycket handlade innan matchen om att inte fokusera på det vi ej kan göra något åt (skadorna) utan spela utifrån de spelare vi har att tillgå och att ALLA skall kämpa och slita både i anfallsspel och försvarsspel.

Just detta lyckades Bore med under den första halvleken till 100%. Samtidigt som det nog i Målilla hade infunnit sig en del underskattning pga. rutinerade och tongivande spelares frånvaro.

 

Det var Målilla som tog ledningen i matchens 7e spelminut. Men Bore kvitterade Målillas ledning i samma matchminut i anfallet efter, 1-1 av Linus Karlsson (jr).

Sedan var det Bore som tog ledningen med 2-1 i matchen i den 16e minuten.

Sedan gjorde Målilla ett lättare ryck i matchprotokollet då man gjorde 2-2 och 3-2 kort därefter i den 24e matchminuten. Inte helt rättvist, då det var Bore som spelade bra. Kanske inte hade spelet, men skapade väl lika många anfall som hemmalaget.

 

Halvtidsresultatet skrevs till 3-3.

Joel i Boremålet spelade bra, trots att han varit skadad i dryga 3 veckor med gips, så visade han vilken duktig målvakt han är!

Hemmalaget hade också en duktig målvakt i Philip Svensk (tillvardags i Vetlanda BK) som fick göra en del svåra räddningar för att hindra målringning för Bore.

 

Andra halvlek

Tyvärr fick Målilla en alldeles för bra inledning då man i den 46e minuten fick ett ledningsmål, vi skriver fick, då det tog på ett ben/skridsko och in i Boremålet, 4-3.

Sedan gjorde Målilla även 5-3 några minuter efter. och det som såg så bra ut i första halvlek infann sig inte riktigt i början av den andra halvleken.

6-3 kom i matchens 60e minut.

Sen tilldöms Målilla en straff i den 65e minuten, en straff som Joel räddar!

 

Bore kommer in mer i matchen från den 70e minut och spelar helt okej resterande tid.

Men när 7-3 kommer i matchen 71a minut, då går luften lite ur Borekillarna, men man forsätter kämpa. Även att 8-3 kommer.

 

Man snyggar till siffrorna genom ett 8-4 mål i den 83e och även 8-5 på straff matchens slutminut.

 

En klart godkänd insats av BK Bore denna kväll. Stort beröm till alla juniorer och även till kollektivet, BK Bore.

I de sista matcherna har man börjat hitta tillbaka igen, även om det ej blivit några segrar, så är det inte långt bort. Man har en god stämning, och man jobbar för varandra. Fortsätt så Bore, snart kommer poängen!

 

Nu kommer en välbehövlig matchvila, nästa match är söndag denna 21/1, hemma mot Malmbäck. Tills dess hoppas vi att några är tillbaka i laget.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards