Alla inlägg den 3 februari 2015

Av bandystars - 3 februari 2015 00:15

Stor bandyhelg 6 – 8 februari och många viktiga poäng står på spel som vanligt. Agna skall skiljas från vete också kanske och framförallt kommer toppstriden att fortsätta eller kommer det bli skifte på tronen när helgen är över. Allt kanske hänger sen på en match mindre spelad, när nu den kommer att spelas är en annan fråga.


Fredagmys

Fredag 6 februari Kl.19:30

Bore - Åby/ Tjureda
Match i mittenriket där vinnaren bör säkra kontraktet.


Waggeryd – Öjaby
Match om att undvika bli indragen i strid kring nedflyttningsstrecket.


Målilla – Malmbäck.
Målilla är heta på gröten nu och går på adrenalin för högtryck, kan fast det krävs några om och om försöka få tag i ett halmstrå att vara med om striden om en kvalplats. Malmbäck trivs inte på uteis har vi sett men flåset i nacken måste de slå vakt om sin kvalplats nu.


Månsarp - Tjust denna match börjar Kl.20:00
Månsarp under strecket och kan bli kvar där efteråt. Tjust under kvalstrecket till en eventuell kvalplats kan också vara kvar där vid en förlust och därmed förlora kontakten med toppduon.


Lördagsgodis

Lördag 7 februari .15:00 Fredriksbergs BK - IF Stjärnan
Fast sist i tabellen och kommer så förbli oavsett lär dock försöka att bjuda upp till match. Gäller för Stjärnorna att vara med på noterna och inte slappna av som är så lätt när motståndet teoretiskt ser lätt ut. För finns det någon förklaring till varför Fredriksberg upphämtning i senaste matchen där motståndaren kanske rent av undkom med blotta förskräckelsen.

 

Söndagskul

Söndag 8 februari Kl.14,00 Bore – Malmbäck
Är en match som skulle spelats i omgång 1 som fick ställas in p.g.a isbrist. Båda lagen har spelats match i fredags och utgångsläget kan påverkas av dels resultat men även eventuella skador och annan frånvaro av spelar är det vanskligt att sia något om denna match. Men osökt bör den match ha stor betydelse i toppstriden mellan de lag som är med att fajtas om en kvalplats.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards