Alla inlägg den 2 februari 2015

Av bandystars - 2 februari 2015 00:15

Detta skriver Månsarp på sin hemsida efter matchen i fredags som blev fantastisk på många sätt för laget som för föreningen och en riktig bandyfest för supporters som få föreningar kan uppvisa. Dock finns det smolk i bägaren fast detta är historia egentligen fick jag en påminnelse om detta i för ett år sedan på Bandystars var det också match mellan Målilla - Bore också Grindslanten som i år och denna match spelades inför storpublik också och med många sponsorer.  Samtidigt måste vi vara realister och inse verkligheten är svår att överträfffa också varje år.


Fredagen den 30/1 2015 blev en dag att minnas för alla med rödvita sympatier! Över 500 åskådare skapade en mäktig stämning på Venhagsvallen när Målilla Bandy besegrade BK Bore med 2-1 i snöovädret.

 

Publikfest. Trots snöoväder hittade över 500 åskådare till Venhagsvallen för att följa matchen mellan Målilla Bandy och BK Bore. Foto: Ricky Johansson


Årets viktigaste kväll. Ja, så kunde den beskrivas. Publiken bjöds på fri entré av företag och privatpersoner. Hela 74 företag och 14 privatpersoner antog utmaningen Grindslanten denna gång och betalade två kronor per åskådare.


Oron över att publiken skulle utebli med tanke på snöovädret försvann snabbt. När vi hade räknat in alla åskådare hamnade vi på en fantastisk siffra, närmare bestämt 532 stycken. Bandyintresset lever verkligen i Målilla med omnejd!


Någon större kvalité på matchen blev det inte. Det såg vädret till att sätta stopp för. Men publiken trivdes ändå och stöttade laget på ett magnifikt sätt genom hela matchen. Efter en nervös avslutning på matchen stod Målilla till slut som segrare med 2-1 i länsderbyt mot Bore. Efteråt hyllades spelarna rejält av den månghövdade hemmapubliken.


Tack till alla som kom till Venhagsvallen denna kväll. Tack till spelare och ledare som fixade en ny seger. Och tack till de företag och privatpersoner som antog utmaningen Grindslanten! Det blev en fin inkomst för klubben.


Nu laddar vi för ny hemmamatch kommande fredag. Klockan 19.30 kommer serieledande Malmbäck på besök. Välkomna tillbaka då!


Fotnot Bandystars och alla övriga Stjärnor kommer självklart att följa denna match med stort intresse då varje poäng som Malmbäck förlorar är guld värd för Stjärnan.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards