Alla inlägg den 15 augusti 2021

Av bandystars - 15 augusti 2021 06:20

Välkommen till nya svenskbandy.se

Svenska Bandyförbundets har en ny hemsida, bättre eller sämre men modern ser den ut och nya kockar kanske också vill visa att det är något nytt som kommit fram under covid-19. Så nu vill förbundet visa vägen.
 
Fast det finns kanske risk för att visa bandyklubbar gett upp också då intresset försvann eller spelarna lagt av. Fast detta kanske hade hänt ändå. Så det sägs att vi lärt oss så mycket av detta virus att finna nya vägar.

Nedan texten på förbundets nya hemsida 
Du är nu inne på Svenska Bandyförbundets nya hemsida. Vad roligt att du är här! Vi hoppas att sidan blir din naturliga informationskälla kring det som rör Svenska Bandyförbundets uppdrag och åtaganden, oavsett om du är aktiv spelare, ledare, representant för en förening eller distrikt, förälder, supporter eller bara nyfiken på bandy.

8 JUNI 22:33, 2021

Med tiden ska du kunna hitta den information just du söker samtidigt som du ska kunna navigera på ett så enkelt sätt som möjligt.

Webbplatsen är långt ifrån klar och vi kommer att fylla den med information, nyheter och innehåll undan för undan. Det kommer också att, så småningom, lanseras flera nya features och finesser som kommer att göra din upplevelse mer personlig och mer relevant.

Du som har varit inne på den gamla webbsidan vet att den var (och fortfarande är) mycket informationstung med tusentals undersidor, dokument och länkar. Arbetet med att föra över delar av det innehållet till den nya sidan pågår. Vi jobbar också samtidigt med att sålla och rensa bort sidor och information som inte längre är relevanta.

Äldre information finns kvar

Gamla svenskbandy.se finns fortfarande kvar och kommer att finnas kvar ett bra tag till. Ingenting där är bortplockat och du kommer dit genom att klicka på den här länken eller via länken (Gamla svenskbandy.se) i menyraden längst upp till höger.

Däremot kommer vi inte att uppdatera den gamla sidan från och med nu, utan lägga allt nytt material här.

Vi hoppas du ska trivas på nya svenskbandy.se. Tillsammans går vi och svensk bandy en ljus, framgångsrik, trygg och rolig framtid till mötes.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards