Direktlänk till inlägg 15 mars 2020

Frillesås - Falu BS Kl.17,00

Av bandystars - 15 mars 2020 12:27

Det är tyvärr spel inför tomma läktare som gäller så det är ingen idé att komma upp till matchen på chans för grindarna är stängda för publik. Det är SportbladetPlay.se eller Bandyplay.se som gäller denna gång. De som kommer vara på plats är matchfunktionärer och media.




Frillesås BK
-
Falu BS Bandy
 

Söndag avslutas säsongen 2019/20 då sista kvalmatchen spelas på Sjöaremossen med start 17.00 mot Falu BS. På grund av rådande omständigheter i landet kommer matchen spelas inför tomma läktare.


Söndagens avslutande match kommer gå till historien. Inte för något specifikt resultat eller liknande utan för att den kommer att avgöras utan den vanliga 12: e spelare, supportrarna på läktaren. På grund av de rådande omständigheterna som råder i vårt land, men även i övriga världen, har myndigheterna beslutat att större folksamlingar inte är tillåtna. Detta gör att Frillesås Bandy beslutat att spela sista matchen inför tomma läktare, det vill säga UTAN publik.


Om vi nu ska koncentrera oss på lagen och matchen så är det ju Dalmasarna från Falu BS som gästar oss. Ett lag som tränas av vår före detta tränare och Frillesäsing, Joakim Björkman. I första matchen på Lugnet vann Frillesås med komfortabla 7-1 efter en formidabel insats. Hemmalaget var av naturliga skäl inte lika nöjda vilket de visade i kvalmatch nummer två då de bortaslog Sirius på Studenternas med 6-3. Efter det har man besegrat LAIK med klara 5-0 hemma och sedan 5-5 i returen i Lidköping.


När det vankades returmöte mot Sirius hemma på Lugnet blev det lite samma visa som mot Frillesås där gästerna tog en tidig ledning och släppte sedan inte greppet om matchen och vann med 5-1. På grund av detta så halkade man ner från andra till tredje plats med sämre målskillnad än just Sirius. Deras chans till Elitseriespel kommande säsong är därför att ta fler poäng mot Frillesås än vad Sirius gör mot LAIK. Alternativt vinna med tre mål mer än vad Sirius vinner med. Så det blir troligen ett offensivt Dalalag som kommer ut på Sjöaremossen imorgon och där det gäller för Frillesås att vara på tårna direkt. Något som kanske kan vara lite svårare än vanligt med tanke på att man inte har något att spela för.


Som jag skrev inför den första matchen i kvalet så har Falun ett gäng spelare att se upp med. Daniel Bäck, Michael Pettersson, David Forsell, Lukas Mårdberg och de två rutinerade lirarna, Mikael Olsson och målvakten Patrik Hedberg. Där har ni en sextett som kan avgöra matcher. Och så har man då också Joakim Björkman vid sidan om som känner Sjöaremossen utan och innan.


Frillesås hade sin sista träning för säsongen under lördagsförmiddagen där man verkligen såg att ut att trivas. En av anledningarna var säkert det helt optimala vädret som var samt att man har klarat av målet för säsongen. Att fortsatt vara ett Elitserielag. Hur man kommer att formera laget imorgon är inte helt klart när detta skrivs. Men vi vet att Sergey Pochkunov inte kommer vara med på grund av sin avstängning, två matcher, han fick mot Sirius. Sedan var han ju nu ändå tvungen att sätta sig på planet hem under söndagen för att hinna hem innan Ryssland stänger sin gräns. Det är också klart att Mattias Johansson står över då han fortsatt har sviter efter sin lårskada, även det mot Sirius.


Och som sagts ovan. Det är tyvärr spel inför tomma läktare som gäller så det är ingen idé att komma upp till matchen på chans för grindarna är stängda för publik. Det är SportbladetPlay.se eller Bandyplay.se som gäller denna gång. De som kommer vara på plats är matchfunktionärer och media.


/Knubbe

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards