Alla inlägg den 19 mars 2020

Av bandystars - 19 mars 2020 19:00

När Bandystars började blogga är historia, men på den tiden så spelades det i allsvenskan minns jag. Då fanns det sporadiska hemsidor div 1 bandysidor som flera vilande eller uppdaterades sporadiskt.

Fanns en eldsjäl vars namn jag inte minns som samlade på bandynyheter på en hemsida varav en gick i graven en ny dök upp och denna anammades av några klubbar som länkade till den. Men även den gick i graven

Men bandystars höll ut och sen kom nya tidevarv och Facebook såg sitt ljus anmanade visa klubbar detta media. instagram och Twitter kom också och äntligen så verkade det som en ny bandyära kommit igång.

Numera så verkar det som sagt flertalet klubbar har både hemsidor och Facebook och uppdatera samtidigt som flera dagstidningar slutat publicera bandynyheter så alla kan läsa har Bandystars kommit fram till en punkt där Bandystars måste välja väg och inte bli ett eko i Bandy Småland eller skall det förbli så skvaller från klubbar, Facebook ev öppna medier samlas under Bandystars ännu ett tag.

 

Dessutom så har Bandystars blivit lite äldre och kommande säsong kanske han skulle njuta lite mer och på hemmaplan. Dessutom så spelas det elitbandy 4,5 mil härifrån, likaledes div 1 bandy. När sen Stjänorna sloknade så slocknade faktiskt ljus som har svårt att se ljuset över det småländska höglandet. Stjärnorna var stjärnor i mina ögon.

 

I skrivande stund valet och kvalet kanske uppdateras Bandystars sporadiskt under våren, sommaren och sen framåt hösten då återstår det att ta sig en riktig funderare på framtiden

 

Kom att tänka på en sak som dyker upp i gästböcker och på Facebook Vuxna män och kvinnor som tar bandysporten till sandlådan med ovärdiga kommentarer och avundsjuka. Var stolt över ditt lag, heja på ditt lag, så gör jag detsamma för mitt lag. Jag har absolut ingenting emot att du skämmer ut dig men nästa gång håll pajkastningen nån annanstans. Kritik skall vi ge om den är berättigad 


Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards