Direktlänk till inlägg 14 februari 2016

Rejäl revansch hemma mot Månsarp

Av bandystars - 14 februari 2016 19:32

Detta skriver Bore på sin hemsida. Bandystars skrev ett referat direkt efter matchen uppsnappat via elitrapport  

Referat: BK Bore - Månsarps IF

Rejäl revansch hemma mot Månsarp

 

BK Bore som förlorade den senaste matchen, mot just Månsarp, med 8-4 på bortaplan, tog en gruvlig revansch hemma på Kjellskulle. Sebastian Nilsson var åter tillbaka i truppen och stod för hela fem poäng. Matchresultatet skrevs till hela 11-4 när domare Mats Isacsson blåste av matchen.


Förutsättningarna var de bästa, nollgradigt, vindstilla och ett laddat hemmalag som ville beträda hemmaplan Kjellskulle för första gången i "matchspel" denna säsongen.

Bore började dock lite trevande och det syntes att man haft en längre tids speluppehåll, då man första kvarten inte stod att känna igen.

Månsarp utnyttjade detta och tog ledningen i den 7:e matchminuten.

 

Men fr.om den 17:e matchminuten tog Bore tag i taktpinnen, detta genom en fin induviduell prestation av Johan Andersson, som kvitterade matchen till 1-1.

 

2-1 kom i den 29:e matchminuten, detta genom Andreas Johansson, ett befriande mål :)

 

Bore tilldöms i den 42:a minuten en straff, en straff som Daniel Gustavsson förvaltar på bästa sätt, och skjuter in 3-1.

 

Bore imponerar inte på något sätt, men man har kämpat sig in i matchen och tar med sig detta in i pausvilan.

 

Andra halvlek

Efter ett bra snack i pausvilan, några justeringar, ja då var det ett helt nytt Bore som kom ut till den andra halvleken.

Redan efter 48:a minuters  spel kom 4-1 (Adam Nicklasson) 5-1 kom efter 52 minuters spel genom firma Gustavsson/Nilsson som hade fina samarbeten under matchen. Innan klockan slog 60, ja då kom 6-1 målet genom Kristoffer Lundgren.

 

Bore tilldömdes sedan i den 62e minuten, en straff som Daniel Gustavsson missade, eller rättare sagt Månsarps målvakt räddade.

Matchen kändes nästan redan punkterad när hemmalaget gjorde 6-1.

Men man ville inte sluta där. Med början i den 72:e minuten gjorde man 7-1 genom firma Nilsson/Gustavsson, två minuter senare kom 8-1 genom Gustavsson/Nilsson denna gång, och 8-1 kom av bara farten, sedan Sebbe Nilsson hittade Adam Nicklasson som inte gjorde något misstag. Detta målet betydde 9-1 i matchen och hemmalaget slog av lite på takten.

 

Man luftade även en A-lags debutant i detta läget, Elias Hellsten fick debutera i seniorsammanhang och gjorde några fina byten.

Medspelarna försökte några gånger hittade honom för att han tom skulle få göra mål, men så blev det inte. Även Simon Olsson som denna matchen bytte som ordinarie gjorde en fin insats.

 

Matchavslutningen var inte mycket att säga om. Månsarp tog en timeout, flyttade upp lite mera folk och blev lite mer desperata i en sista chans att chocka hemmalaget och försöka hämta upp lite mål, men det var aldrig någon fara.

Matchen slutade 11-4 till hemmalaget. Mer information om händelsern etc finner ni nedan.

 

 

  • Nästa match är på torsdag 18/2, borta mot Tjust kl. 19.00

 

  • Sedan är det serieavslutning på lördag 20/2, detta hemma på Kjellskulle mot IF Stjärnan. Till denna matchen är det fri entré, sprid detta till ALLA. Dagen börjar redan kl. 10.30 med lite uppmärksammande och firande av att Kjellskulle går in på den 20:e säsongen som en konstfrusen bandybanan!
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - Måndag 6 maj 14:55


Nya greppet – testar svart boll: ”Tror absolut på det här” Blir den nya svarta bollen det sista dråpslaget för "det lackröda nystanet"?Nu kan ett nytt kapitel skrivas i bandyns historia om det lackröda nystanet. På försäs...

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards