Direktlänk till inlägg 14 februari 2016

Förlust i säsongens sista match

Av bandystars - 14 februari 2016 18:52


Det blev förlust i säsongens sista match för Månsarp och de har spelat sin sista match denna säsong också fortsätter serien en vecka till.


Bandystars måste omvärdera vad som skrevs i början av säsongen att laget skulle bli strykpojkar och placeringsmässigt i botten. Fast de inledde sedvanligt enl plan men sen började det lukta sensationer mot lag som normalt skulle kört över dom och sen vände allt och de vann matcher och detta visade sig nu när serien snart är färdigspelad ligger laget i nuläget på en fjärde plats.  Lagen under kan gå förbi men sämst en sjätteplats imponerar på många som fruktat Månsarp på hemmaisen Råslätt vann de 4 matcher och en på bortais.


 


Referat


Idag va det dags för säsongens sista match borta mot BK Bore. En del avhopp i truppen från fredagens vinst mot Målilla och övriga spelare kändes lite trötta både psykiskt och fysiskt.

 

I första halvlek står vi upp bra och tar ledningen efter ca. 7 minuter genom ett skott från Gustav Petersson när undertecknad har grävt fram bollen på kortlinjen. Efter 17 min kvitterar Bore efter ett passivt försvarsspel över hela banan av de för dagen vitklädda Månsarp-spelarna.

 

Vi skapar mycket chanser men likt Åtvidabergs-matchen så trycker vi inte in bollen i mål och som ett brev på posten så sticker Bore upp o gör både 2 och 3-1 innan halvleken är över, det sistnämnda på straff.

 

I pausen pratar vi om att vi måste höja oss de sista procenten i närkampsspelet och gå dit ordentligt över hela banan. Men av detta syntes inte mycket i andra halvlek, ett tidigt hörnmål från hemmalaget och ett till snabbt mål drog ner rullgardinen för Månsarp denna dag.

 

I 75:e minuten har Bore gått ifrån till 9-1 innan Månsarp sprattlar till i ett dödsryck och gör både 9-2, GP igen, och 9-3 genom Lukas Wahlgren. Bore gör därefter 10-3 och 11-3 innan Månsarps bäste spelare för dagen Dennis Einemo rakar in en vänsterhörna och slutresultatet skrivs till 11-4 inför 72 åskådare i Figgeholm.

 

Serien är slut för Månsarps IF del nu, en säsong som började tufft med ett antal förluster i rad men efter jul kom vi in i serien och radade bland annat upp 4 raka vinster vilket gjorde att vi klättrade rejält i tabellen.

I skrivande stund ligger vi på en meriterande fjärdeplats men eftersom tabellen haltar riskerar vi att ramla ner som sämst till en sjätteplats.

En klart godkänd säsong av oss där alla lag i serien förutom vi hade tippat sig själva som serievinare alternativt topplag!

/Tränare Per Dahlberg

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - Måndag 6 maj 14:55


Nya greppet – testar svart boll: ”Tror absolut på det här” Blir den nya svarta bollen det sista dråpslaget för "det lackröda nystanet"?Nu kan ett nytt kapitel skrivas i bandyns historia om det lackröda nystanet. På försäs...

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards