Direktlänk till inlägg 26 juni 2015

Målilla Bandy har spikat sin trupp

Av bandystars - 26 juni 2015 15:45

Målilla Bandy har spikat sin trupp och om detta är bokstavligt stängt dörren för spelare återstår att se men självklart måste det för klubb och ledare kännas skönt att inför semestern veta at de har lag att ställa ut på isen när säsongen börjar.

Fartspelaren Karlberg sist in i truppen

Målilla Bandy har spikat sin trupp. Sist in är den 21-årige fartspelaren Hampus Karlberg. Han tillhörde förra säsongen Vetlanda BK:s A-trupp, men matchades i Skirö/Nävelsjö i Allsvenskan.

Hampus Karlberg har fått sin bandyfostran i Vetlanda BK och där har han också i flera säsonger varit en framträdande spelare i klubbens ungdoms- och juniorlag.

Att VBK har trott på Hampus bevisas av att han belönades med ett A-lagskontrakt inför säsongen 2013/14. Det blev dock, som Hampus själv säger, inte något vidare år för hans egen del. Det positiva var att han fick bra träning och rutin från allsvenskt spel via 15 matcher med Skirö/Nävelsjö.

 

Ny publikfavorit?

När Skirö/Nävelsjö gick upp i Allsvenskan säsongen innan var Hampus Karlberg en nyckelspelare. På sina 13 matcher levererade han 21 poäng fördelat på fyra mål och 17 assists.

Vårt senaste nyförvärv har alla möjligheter att bli en ny publikfavorit på Venhagsvallen. Med sin fina skridskoåkning och härliga teknik kommer Hampus att bli ett rejält hot i vår offensiv. Vi ser honom som mittfältare alternativt ytterhalv i vårt lagbygge.

17+2

Att den 26 juni kunna stänga igen truppen känns fantastiskt bra. Och att vi kan göra det med en så duktig spelare som Hampus känns som en bonus.

Vi har nu två målvakter och 17 utespelare i truppen. Ett tag fanns en tanke att stänga igen truppen redan vid 16 utespelare, men i och med att Hampus själv har visat en stor vilja och ett driv att spela för Målilla känns denna värvning helt rätt. Det är också ett sätt att säkra upp för skiftjobbande spelare, osäkra arbetsförhållanden, sjukdomar, skador etcetera. Vi känner nu att vi står väl rustade inför en säsong där division ett södra kommer att vara bättre än på många år.

Målilla Bandys A-trupp säsongen 2015/16:

Målvakter: Jonas Persson (ny från Vetlanda BK) och Johan Hedbris.

Utespelare: Oskar Nilsson, John Svensson, Eric Karlström, Ludvig Rydén, Martin Johansson, Christoffer Karlsson, Eric Sundberg, Alexander Nelson, Daniel Skoog, Björn Rothén, Erik Karlsson (ny från Borgia Norrköping), Victor Svensson, Stanislav Klyushanov (ny från Tranås), Mathias Kilvéus, Samuel Pettersson, Fredrik Johansson (ny från Nässjö) och Hampus Karlberg (ny från Vetlanda/Skirö)

 

 

Ledarstaben just nu:

Huvudtränare: Jesper Lüning.

Ledare: Jörgen Nilsson, Marcus Håkansson Kilvéus, Leif Malmborg och Tomas Karlsson.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards