Alla inlägg den 30 januari 2014

Av bandystars - 30 januari 2014 06:15

Först lite eftermäle av matchen mot Derby. Noterade ni att i denna match antecknades inte en enda sekunds utvisning mellan två lag varav ett toppar och ett lag ligger sist i Fairplay ligan.

Förutsättningar inför matchen vet vi att det kommer att spelas en match på fredagen mellan Målilla och Bore som kan ha sin betydelse inför denna match.
För det första siktar Målilla att försöka sätta publikrekord genom att bjuda på grindslanten tror jag det kallas för. Alltså inget äkta publikrekord som idag Stjärnorna kan skryta med.

Ponera sen att Bore är tända och vill vara med och fajtas i ett av länsderbyn som Bore annars vi varit vana vid att det är Stjärnorna som är motståndare. Kan då Bore göra det som få kanske inför matchen tror nämligen vinner över Målilla.
Då har de hjälpt våra Stjärnor att sikta mot toppstriden och vi måste bjuda igen omgående genom att slå Waggeryd så de lyfter vi Bore från bottenstriden. Denna byteshandel ställer vi upp på väl?
En match mot Waggeryd kan vi teoretiskt tro blir en lätt uppgift. Men vi vet hur det gick senast Stjärnorna möte ett bottenlag, det knöts sig totalt och detta resultat lider vi av idag. Denna gång är Stjärnorna förvarnade och det ryktas på ”bygda” det fanns en spion som såg matchen mellan Bore – Waggeryd då åskådarsiffran på Bore matchen var en mer än Stjärnmatchen.

Nu vet jag inte något om Waggeryds spelsystem men det är brukligt av lag i bottensiktet backa hem laget och satsa på kontringar alltså inget lag som vill spela bandy bara grisa som vi säger när det gäller fotboll. Stjärnorna är som bäst när de får möta spelande lag där de får spela ut hela sitt register av kunnande och detta har vi fått se ett flertal gånger i de senaste matcherna räckt till en seger.

Det som grämer mig mest är att jag missa denna match helt och hållit. Det blir ingen bevakning live fast matchen spelas ”ins sian gärdet tvärs över gärdsgården” (betyder 8 mil från hemmavid) p.g.a familjeangelägenheter som måste prioriteras blir det inte ens via elitrapport fast jag har förhandlat blir det ingen permis. Hoppas jag det dyker upp andra Stars som heja på våra Stjärnor och hjälper de till en seger.



Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards