Alla inlägg den 5 januari 2014

Av bandystars - 5 januari 2014 08:12

En liknelse mellan meteoriter och stjärnfallsregn med våra Stjärnor kan vara långsökt eller ett långskott kanske får det bli upp till betraktaren att tolka både positivt och negativt synsätt.
I fredags inträffade något som fick mig att tänka på ”Krösa Maja” i Emil i Lönneberga som oroade sig över ”Kometen som skulle komma” Nu var det förvisso inte en komet som kom farandes utan det var ett meteoritregn som skulle varit synligt över Sverige.
Själv fick jag inte se något här på västsidan, men det ryktades att på östsidan skulle det funnits luckor där uppe på himlavalvet även om det uppenbarades en kort stund skulle det varit intensivt.
De som inte fick se detta och fick ni se det kommer detta att synas på nytt när detta blir synligt på Råslätt IP mitt i mellan väst och öst där kometer och meteorregn av röda nystan visar sig istället på trettondagen Kl.13,15 När våra Stjärnor beger sig ut på en vintergata bestående av is.
Nu sägs det förvisso att det krävs en krock för att meteoriter skall bildas och sen i atmosfären upplösas uppstår ”stjärnfallsregnet”. Detta måste våra Stjärnor undvika för då kommer de ingenstans gäller motvärnsprincipen istället.
Detta uppstår genom att Stjärnorna klappa till det röda nystandet med sina klubbor så flisorna yr kan detta liknas vid gnistor. (Fast detta kanske är svårt idag för det är väl mer plast i bollarna). Återstår det då att åka igenom atmosfären som finns där ute och lägga nystandet i målet så garantera jag att det gnistra till i neonskylten ett flertal gånger och dess fler det lyser dess bättre blir det under förutsättning att motvärnet på isen inte lyckats med att splittra anfallen och det bildats grus istället av Stjärnorna.
Efter att jag konstaterat resultaten i matcherna som spelats i serien inför denna match så innebär varje seger placeringsmässigt lite av att vinna eller försvinna. Stjärnorna dalade en placering till en sjätteplats, men kommer vid seger sväva upp till en tredjeplats och skulle det bli massor av meteoriter då t.o.m en andraplats som i dagsläget verkar var det som lagen under serieledaren får slåss om det blir så att de lyckas skapa ett 4 poängs försprång som är fullt möjligt.
Om ni nu tyckte denna liknelse med meteoriter och stjärnfallsregn och våra Stjärnor var långsökt och ett långskott får ni se det som min betraktelse att försöka tolka både positivt och negativt ser jag självklart mina Stjärnor blinka högst upp på himlavalvet såsom på tabellen här nere.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards