Alla inlägg den 24 april 2020

Av bandystars - 24 april 2020 06:00

En grundbult klar i lagbygget detta skiver FAIK på sin hemsida 

 

I dag kan vi mycket glädjande meddela att vi satt dit en huvudsaklig kugge i faikmaskineriet till nästa säsong. Danne kommer att styra skutan även kommande säsong

Det är många saker som inte blivit så som man förutspått eller planerat i dessa pandemitider. Vi har exempelvis inte förmått att avsluta och sammanfatta den gångna säsongen så som vi önskat och inte informerat om vad som händer i och runt klubben. Denna vecka börjar vi därför att öppna upp lite för det.

Vi befinner oss i den så kallade "Silly season" i bandyvärlden och även om som sagt var ett obehagligt virus stökar till saker och ting så har vi ändå hållit en så god planeringshorrisont som möjligt. I detta arbete har Danne varit högst delaktig hela tiden i sin vilja att bygga och utveckla laget och föreningen, men först i dag så sågs det definitivt i ögonen och uttalades; - Vi kör!


Vi har gjort en spelarinventering efter säsongen och den innehåller en mängd information som vi har tvingats att förhålla oss till. Bland annat meddelade Jajja att han nu lägger upp sina skridskor på hyllan. Både Jajja, vi och alla andra vet att det finns åtskilligt mer att hämta ut ur de där rören och glädjen till bandysporten, men ibland tvingas man också acceptera att tiden inte räcker till till allt. Vi hoppas att snart kunna återkomma gällande Jajja med en mer personlig avslutning där vi får tacka och visa vår stora uppskattning till kapten Jansson på ett värdigt sätt.

Men detta betyder således att Danne tar över det sportsliga ansvaret själv fortsättningsvis.

Ett ytterligare definitivt besked delgavs oss i Faik nu under påsken, och det är att Johan Nilsson själv väljer att inte förlänga med Faik. Vi kan bara beklaga detta och önska Johan lycka till i sitt fortsatta bandyspel och samtidigt tacka för hans tid i faiktröjan.


Senare denna vecka rullar signeringsbilen ut från Finspång. I baggaget finns rykande färska kontrakt att skriva på och faiktröjor att spänna nya muskler i. Vi återkommer i ord och bild.

/Finspångs AIK Bandy

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards