Direktlänk till inlägg 20 juni 2020

Midsommarhälsningar från Faik Bandy

Av bandystars - 20 juni 2020 20:45

Adam Störe, Joakim Bonnevier, Gustav Ströberg och Albin Forsberg Om dessa skriver Finspång på sin hemsida 
 

Glad midsommar till er alla bandyaner där ute!


Vi vill på detta sätt skicka en sommarhälsning genom att presentera ytterligare spelare som kritat på för kommande säsong i vår eminenta förening. 

Idel Finspångspojkar och med respekt för ålder i denna kvartett så börjar vi med;

Adam som nu verkligen kopplat greppet om sin hembygd efter flera år i exil. Adam hittas till vardags på Gränges aluminuimförädling och har sommarplanerna starkt inställda på att nöta ned sitt redan respektingivande handikapp i golf.

Gällande Jocke så är det familjeliv och nattpatrullen som gäller just nu, men han går samtidigt och väntar på svar om han skall bli antagen till polishögskolan,  efter genomförda tester för lite sedan. 

Gustav jobbar just nu på SSAB och lackar plåt, men planerar att återgå till sin förra arbetsplats på Siemens till hösten. Sen så småningom finns förhoppningar och ambitioner om att läsa vidare inom it-säkerhet.

Albin har precis tagit studenten från Samhällsvetenskapliga programmet och kommer att ägna sommaren till park- och trädgårdsskötsel på företaget Thormans innan han till hösten förhoppningsvis kan gå in som lärarvikarie för att utröna om det är gymnasielärarutbildningen som skall sökas eller något annat på högskolan framöver.

Gälande seniortruppen som helhet skickar vi med Adams kommentar;

"Intressanta nyförvärv. Bra mix mellan gammalt och ungt. Vi kommer bli riktigt bra i vinter."


Vad kan kort meddelas i övrigt; Jo kanske att vi hade årsmöte i veckan. Vi har avslutat det gångna bandyåret och tar nu sats för ett kommande med full kraft och intensitet. Styrelsemässigt så har vissa ändringar skett. Vi tackar Peter "Pelle" Bonnevier och Mathias Andersson för deras engagemang i styrelseformen men vet också att de kommer att lägga sitt fortsatta och huvudsakliga engagemang i klubbens sportgrupp och i lagledarrollen för U12-laget. 

In på banan i styrelsen kommer Lotorpspatrioten Anders Molund med ett tidigare förflutet i Faik bandys 00/01 lag.

Vi säger stort tack till Pelle och Mathias och välkommen till Anders.


Med dessa rader önskar Finspångs AIK Bandy er en riktigt fin sommar!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards