Direktlänk till inlägg 30 september 2017

Målilla besegrade Tjust med 12-6

Av bandystars - 30 september 2017 18:46

Målilla besegrade Tjust med 12-6

 
Andra segern för Quiros grabbar.

I dag spelade Målilla andra träningsmatchen för säsongen. Det blev för andra matchen i rad tolv mål framåt. Siffrorna skrevs till 12-6 efter 5-2 i paus. 


Första halvlek började lite trevande men efter 12 minuter gör Tobbe 1-0 och efter det har vi full koll på händelserna och går framtill 4-0 i minut 36. Sista minuterna blir det lite mer öppet och Tjust gör två mål innan paus och vi går till halvtids vila med 5-2 ledning. I andra halvlek fortsätter vi att vara det spelförande laget och matchen slutar till sist 12-6. I Målilla gör Knut Gunnarsson sina två första a-lags mål.

 

Målskyttar:

Tobias Pettersson 6

Erik Karlsson 4

Knut Gunnarssson 2

 

Tjust skriver efter matchen 
Förlust mot Målilla

 
Tyvärr orkade vi inte stå emot ett piggt Målilla. Förlustsiffrorna skrevs till 6-12 efter 2-5 i halvtid.  

Spelmässigt var det en mycket hafsig match från båda håll med mycket

bolltapp och felpassningar.

Detta spelet var Målilla betydligt bättre på än våra Tjustpojkar denna eftermiddag.

Vi drabbades av en jobspost redan efter en dryg kvart då Alexander Nelson mycket olyckligt tvingades utgå efter en sammanstötning där han kolliderade med en Målillaspelare. Det var inget ojust utan ren olyckshändelse.
Tyvärr kan det dröja ett tag innan Alexander åter är i spelbart skick.

Om det ska delas ut något positivt betyg denna eftermiddag vill jag plussa för vår målvakt Emil Paulin-Ström som gjorde många fina räddningar.

Målskyttar var Maxim Pyanov 5 och Isak Sandberg som gör sitt första mål i A-laget.

I morgon är det chans till revansch då vi möter Åtvidaberg och då krävs det en betydligt bättre insats av våra iskrigare.

Thomas Fransson
Tränare

 

Husoranet skriver 

Storstryk för Tjust Bandy

Bandy Tjust Bandy befinner sig den här helgen i Vetlanda och träningsspelar mot två kommande seriekollegor. I den första matchen mot Målilla gick det sådär och Tjust föll med klara 6–12.

 

– Vi går runt på alla spelare vi har i helgen. Idag valde vi att mönstra ett lag med många ungdomar från pojk- och juniorlag och stundtals kanske vi vägde lite för lätt fysyiskt, säger Tjusttränaren Thomas Fransson.

Det som avgjorde matchen var dock de individuella misstagen. Gång på gång tappade Tjustspelarna bollen i fel lägen samtidigt som Målilla var väldigt effektiva och tog vara på i stort sett samtliga bjudningar.

– När Målilla tillåts spela på det sättet som de fick idag är det ett av seriens klart bästa lag. Bäst i vårt lag var målvakten Emil Ström och det säger väl kanske lite, fortsatte Fransson.

På söndagen väntar ny match i Vetlanda mot Åtvidaberg.

– Då kommer vi med ett lite mer rutinerat lag. Vissa spelar dubbelt och jag är övertyadg om att det finns ett revanschsug som gör att vi kommer göra en bättre insats än den idag.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards