Alla inlägg den 6 april 2016

Av bandystars - 6 april 2016 12:11

Följare och läsare av Bandystars kanske upptäckt att nyheterna som publiceras ibland är inte dagsfärska, men för de som läser nyheten första gången är det detta förstås.

 
Bandystars försöker följa vad som händer i smålandsbandy div 1 klubbarna och lägger in på bloggen vad som händer i visa klubbar och där händer en hel del medan andra lagt på locket.

 
Detta publiceras sen dag för dag som Bandystras får kännedom om detta och då kan nyheten stått att läsa på andra hemsidor.
Det är som sagt många hemsidor att kolla över om inte varje dag så några gånger i veckan och sen lägga alla bandynyheterna i korgen

Av bandystars - 6 april 2016 05:15

Hårdskjutande vinnarskalle! skriver Skirö på sin hemsida


Henrik Blom har också bestämt sig för spel i Skirö! Den hårdskjutande försvarsspelaren kommer nästa säsong fortsätta förgylla Sapa Arena med sitt spel men nu gång i Skirös färger. -Vi är oerhört glada över att Henrik bestämt sig för att ansluta sig till oss, säger matchcoachen Kenth Sundberg.
Henrik spelade förra året i VBK P20-lag. Han har också under två säsonger provat på seniorbandy genom utvecklingsavtal först i Åby och förra säsongen i Stjärnan. Henriks styrkor är hans fina skridskoåkning, fysiska spel och vinnarskallen. -Vinnarskallen kan ibland spela honom ett spratt men det är också den som driver honom till att prestera på planen, säger Kenth Sundberg.
Henrik har också en annan färdighet och det är att han är en ruskigt bra hörnrusare. -Ska bli oerhört skoj att få jobba med Henrik och jag vet att han förutom att vara en bra bandyspelare är en riktigt bra kille i omklädningsrummet. Henrik passar riktigt bra in i det vi vill göra med herrlaget, säger Kenth Sundberg.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards