Direktlänk till inlägg 16 januari 2016

Ett revanschsuget IF Stjärnan

Av bandystars - 16 januari 2016 06:30

Ett revanschsuget IF Stjärnan kommer på besök. Så skriver Åtvidaberg på sin hemsida. Så frågan är nu, är det taggade Stjärnor som har rehabiliterat sig under veckan som gått och vi har friska Stjärnor som kommer att visa upp sig på Kopparvallen och visa att det är Stjärnor på isen.

 

Förutsättningarna i år är något nedskruvade nu, placeringsmässigt gäller det att se till att hänga med i toppen av botten eller bli bäst i mittenriket och en fjärde plats där i dagsläget  5 lag slåss om och samtliga i dagsläget ingen som blanda sig i toppstriden tror nog ingen längre på.

 

Stjärnorna har på 8 spelade matcher lyckats spela ihop 6 poäng. Bore gick förbi Stjärnorna men har 10 spelade matcher. Upp till tredje är det 8 poäng och det är bara 5 matcher kvar teoretiskt ja men i praktiken nej.

 

Istället gäller det att bita ihop försöka hålla sig ifrån skador och få alla kuggar att passa i varandra och känna att vi kämpar tillsammans som ett lag och inte åka omkring och slänga med huvuden och slå med klubborna i isen i frustation.

 

Åtvidaberg  hade nog gärna sett ett oavgjort resultat mellan Målilla o  Åby/Tjureda men oavsett de är med i kampen om en kvalplats och går förbi Målilla vid vinst 

 

Mer inför matchen Åtvidaberg skriver

På grund av den milda vintern så har det blivit en del ändringar i spelschemat. Så nu möter vi IF Stjärnan igen bara två omgångar senare. Senast mötte de borta sist placerade Månsarp. Detta slutade med en hemmaseger med 6-1. Detta innebar också att Tjust ligger sist i tabellen och vi hade stora svårigheter att besegra Tjust hemma. Så man ser att det inte är lätt att besegra något lag i denna serie även att en trio har ryckt i toppen.

Det kommer troligtvis bli en match med bra fart imorgon när Stjärnan kommer till Kopparvallen. Senast när vi mötte de borta så spelade Stjärnan med bra fart och försökte att bryta igenom i mitten. Vi ändrade om lite och detta dämpade deras framfart.

Imorgon är en ny match med andra förutsättningar, vi har haft sjukdomar i veckan så vilka som spelar är inte helt klart.

 

Kom ner till Kopparvallen och städ hemmalaget.

 


Det spelas även en match till denna eftermiddag Kl. 14:00


 


Tjust - Månsarp match i omgång 13


Vem skall ligga sist i serien efter denna Tjust innehar jumbo platsen i serien och det gnälls på hemsidan främst ibland supporters men rykte sägs att moralen i laget är si och så också då framgången uteblivit helt denna säsong.  Månsarp trivs bäst hemma på Råslätt men de har flyt i laget nu så allt kan hända.


 



 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - Måndag 6 maj 14:55


Nya greppet – testar svart boll: ”Tror absolut på det här” Blir den nya svarta bollen det sista dråpslaget för "det lackröda nystanet"?Nu kan ett nytt kapitel skrivas i bandyns historia om det lackröda nystanet. På försäs...

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards