Direktlänk till inlägg 2 januari 2016

4 målskytt hade lektstuga med Tjust

Av bandystars - 2 januari 2016 18:16

Islossning för "Glasan" när Bore derbyvann. Sex mål på sex matcher. I den sjunde lossnade det rejält för Daniel "Glasan" Gustavsson. Detta skriver husorganet efter matchen på sin webb

   

– Skönt, det har varit lite stolpe ut, säger fyramålsskytten.

BK Bore har inte riktigt levt upp till förväntningarna så här långt. Men nu verkar Figeholmslaget vara på gång. I annandagsderbyt mot Stjärnan hämtade de upp 1-5 till 5-5. Mot Tjust tog de, även om det blev lite nervigt på slutet, en stabil derbyseger.

 

– Det känns som att vårt spel kommer mer och mer. Mot Stjärnan knöt vi näven i paus och körde på som fan. Jag hoppas det vänder nu, säger Daniel "Glasan" Gustavsson.

 

Efter en halvlek i motvind för Bore stod det 2-2. I andra var "Glasan" en anledning till att hemmalaget trampade ifrån. Adam Nicklasson gjorde 3-2 efter en minut och tre minuter senare gjorde "Glasan" 4-2, hans första av fyra mål i halvleken.

 

– Skönt, det har varit lite stolpe ut den här säsongen. Jag tror det var tre-fyra matcher i rad där jag hade ribbskott, går de två centimeter under så är det mål. Nu var det jävligt skönt att det lossnade, säger 32-åringen som inte var särskilt imponerad av motståndet.

 

– Jag tycker vi är bättre över hela banan i 90 minuter. Jag vet inte riktigt hur deras spelstil är, men jag tycker de har ett skickligare spelarmaterial än att bara slå lyror i 90 minuter.

 

Bore ligger femma i tabellen med fem inspelade poäng på sju matcher. "Glasan" tror det blir svårt att jaga ikapp topplagen.

 

– Åby/Tjureda är solklara, de är jävligt vassa och seglar nog ifrån. Målilla är rätt bra också när det stämmer och sedan har de ju en gigant längst bak med "Skorven" (målvakten Jonas Persson). Sedan vet vi att vi kan slå alla lag och vi ska göra det vi kan.

 

Spelande tränaren Niclas Nieminen var givetvis glad över två lördagspoäng, men är säker på att det finns mer att hämta.

 

– Jag tycker vi växer och växer, men jag är inte nöjd och det är ingen här som är. Vi har fortfarande inte gjort två riktigt bra halvlekar i en och samma match. Det är lite för mycket upp och ner. Nu ska vi se till att göra en riktigt bra match mot Målilla på onsdag.

Bore · Tjust
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - Måndag 6 maj 14:55


Nya greppet – testar svart boll: ”Tror absolut på det här” Blir den nya svarta bollen det sista dråpslaget för "det lackröda nystanet"?Nu kan ett nytt kapitel skrivas i bandyns historia om det lackröda nystanet. På försäs...

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards