Premiärförlusten hemma mot Åtvidaberg i division 1 södra var något Tjust Bandy snabbt ville glömma, och gärna redan i matchen efter mot Månsarp.

Hampus Ivarsson gav bortalaget ledningen med 1–0 efter nio minuter. En kvart senare utökade Mathias Norell ledningen till 2–0 på straff.

Hemmalaget fick också en straff, men brände den. Istället kunde Alexander Sanikov och Simon Oscarsson göra två mål till.

Tjust Bandy såg ut att gå till halvtidsvila med en 4–0-ledning. Men Månsarp blixtrade till och gjorde två mål på en och en halv minut strax innan paus och gjorde match av det hela igen.

Men Tjustspelarna tänkte låta Månsarp komma närmare. Ivan Ushakov satte 5–2 efter en och en halv minut. Efter det hann han göra två mål till innan matchen var över och segersiffrorna visade 10–4.

Poäng, Tjust: Ivan Ushakov 3+1, Hampus Ivarsson 2+2, Mathias Norell 2+0, Simon Oscarsson 2+0, Alexander Sanikov 1+1, Denis In-Fa-Lin 0+2, Igor Golovin 0+1, Tobias Dahlqvist 0+1.