Alla inlägg den 5 mars 2014

Av bandystars - 5 mars 2014 00:15

Stjärnor vid sidan om, ”de som har hand öm et” som alltid finns där somliga som gör mer väsen av sig än andra. Några kommer till skott andra lär andra komma dit.

Per Folkesson har koll på det mesta, tystlåten, ibland stående med armarna i kors, alltid i keps som Bandystars. Explodera och smäller av när de inte spelar som han sagt eller domarna dömer fel. Styr han Stjärnorna med sin kunskap och klokhet så gått han kan.
 
Denis In-Fa-Lin tränare som drillar Stjärnorna mellan matcherna och matchar de på isen, sägs vara den som flest har respekt för och när likt fantomen talar lyssnar de andra. Vet dessutom var nystandet skall passas och dess slutstation.

Urban Sandvall tränar spelarna och Magnus Björnholm drillar målvakterna och blir det kris så kan de fortvarande stå på skridskorna och spela men som de själva sagt då är det kris. Står de mer till assistans vid sidan om.

Sen har vi gänget som bara skall finnas där men det är dessa som ser till att allt fungera
Mikael Bäckman ser till att skridskorna är slipade och ser till att extraklubborna finns med. Skulle en sarg ligga fel är det han som skall lägga den på plats vid tid för han kryper även in i båset och fixa sekretariat så de som vill vara närvarande men frånvarande ändå följer matchen via Elitrapport.

Förr var det papper och penna men idag är det data och direkt rapport hittar vi i sekretariat: Anders Söderqvist och Jonas Andersson som ser till att det bli rätt i protokollet oavsett om andra hävda något annat var fallet.

Robin Gustavsson materialförvaltare och slipare ofta drickakörare dragandes med vattenflaskorna, fast det bli vaktmästeriet också som tar sin tid på arenan.
  
Anders Johansson ny i gänget materialförvaltare som ser till att tröjorna är strukna och upphängda i omklädningsrummet lite av myspappa tycker Bandystars mig se.

Roland Björnholm ”Säg det nu i kör, ett, två, tre: Kära du. låt dig inte distraheras av oss,
du har nog att göra med att köra, och vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej va’ med om nå’n krock! Ser han till att Stjärnorna kommer fram och tillbaka från matcherna. Stjärnkock också då står för grillen på hemmamatcherna och på borta matcherna ofta i köket och fixa maten efter matcherna.

Stjärngänget som sällan har sett en hel match men alltid varit där.
Ingen av dessa ”mota olle vid grinden” utan släpper alla förbi om bara grindslanten är lagd, är dessa värda att nämnas Roland Brandt, John-Erik Lindberg, Ulla Andersson, Christer Gustavsson och kanske några till.

Sen har vi de som ser till att ”Nu blir det andra bullar av” och alla skulle sakna Annelie Björnholm, Vilma Karlsson, Matilda Hasselqvist, Carina Björnholm, Marie Lindberg och Lotta Svensson när alla supporters kommit på plats med eller utan portfölj med eller utan innehåll finns de där i kiosken med nybryggt kaffe och nybakta bullar eller annat smått och gott, finns det de som bakat många bullar genom åren. Notera Bandystars, könsfördelningen den är sig likt även i Stjärnorna som annorstädes brukar vara.

Förhoppningsvisst har Bandystars fått med alla, fast det finns troligen många därtill som hjälper till vid sidan om och skulle jag missat någon i förbifarten får ni rätta Bandystars.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards