Direktlänk till inlägg 28 november 2014

Inför Bore - Målilla Målilla skriver

Av bandystars - 28 november 2014 16:23

Målilla går för första vinsten

Detta skriver de på sin hemsida

Rödvitt fortsätter jaga säsongens första seger. Ikväll åker man till Oskarshamn för att möta BK Bore i en på förhand jämn match.

- Jag tror det blir väldigt jämnt, säger Oskar Nilsson.


Målilla vann inte en enda match på försäsongen. Bore gjorde tvärtom och vann allt. Trots det har man börjat serien knackigt med ett kryss mot Waggeryd samt storförlust (9-1) mot Åby/Tjureda. Rödvitt stod för en godkänd insats i premiären mot Malmbäck, men föll på de egna misstagen.
Ikväll tar man nya tag för att spräcka förlustsviten.
- Jag tror att det kommer bli en jämn match där vi förhoppningsvis är steget vassare och verkligen får ut all den skicklighet som vi besitter, säger 17-årige Oskar Nilsson.


Det har inte varit någon bra start på säsongen för rödvitt. Hur ska vi vända den negativa trenden?
- Vi tänker positivt och jag tror att det gäller att försöka minimera våra egna misstag eftersom det har straffat oss hårt, bland annat i träningsmatcherna. Sedan tror jag även att nyckeln är att vi håller oss till vårt eget spel, och verkligen försöker få med mycket folk upp i anfallen, konstaterar Nilsson.


Efter en lugn premiärmatch i Nässjö är det återigen dags för Happy Clappers att sätta sin prägel på matcherna, då man ikväll åker till Oskarshamn med en supporterbuss. Hur stor betydelse har klacken?
- Den har en enorm betydelse skulle jag vilja säga. Man blir ännu mer taggaat och får massor med extra energi när man hör att de drar igång. Jag tror att det kan bli avgörande till vår fördel ikväll. Nu kör vi, säger Oskar Nilsson.


Målilla åker till matchen med följande trupp:
Johan Hedbris, Alfred Karlsson, Victor Svensson, Mathias Kilvéus, Richard Svensk, Daniel Skoog, Oskar Nilsson, John Svensson, Samuel Pettersson, Alexander Sannikov, Martin Johansson, Nikolay Semjashkin, Eric Karlström, Eric Sundberg, Alexander Nelson och Davyd Kail.


Notera att: 11 av spelarna har rödvitt som moderklubb.


Matchen startar klockan 19.30, och om du inte har möjlighet att vara på plats, kan du följa matchen på elitrapport.se.


/Johan

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards