Senaste inläggen

Av bandystars - Söndag 25 nov 13:14

Referat från matchen Åby/Tjureda och Månsarp hemsidor 


 

Torsk mot Månsarp med 4-11 (3-6)

 
GP Persson Lagledare

Referat: Åby/Tjureda IF B - Månsarps IF

 
Stefan Fredriksson Utespelare
ANNONS
Av bandystars - Söndag 25 nov 12:45

Målilla skriver på sin hemsida i eftermälet från det som hände i Jönköping 


Igår, 09:35

Efter matchen mot Jönköping igår uppstod det en del tumult mellan spelarna. Olyckligtvis i detta tumult uttryckte sig en av våra spelare rasistiskt till en av deras spelare. Som förening tar vi starkt avstånd från sådana värderingar. Detta är ett misslyckande för vår förening och vi kommer självklart hantera detta vidare internt!

/Huvudstyrelsen Målilla GoIF


Idag, 12:20

På grund av den händelse som inträffade efter fredagens bandymatch i Jönköping så har vi idag haft ett extra styrelsemöte och kommit fram till följande.

Vi som förening ska påskynda vårt redan startade värdegrundsarbete.

Redan idag inleder vi samtal med våra spelare och ledare om värderingar och hårda ord, vi fortsätter med dessa samtal i samtliga lag under kommande vecka.

Vi vill även framhäva vår spelares agerande och ångerfullhet efter händelsen. Han tog personlig kontakt med utsatt spelare och hans familj och under lördagseftermiddagen träffades de, vår spelare bad om ursäkt och visade tydligt sin ångerfullhet.

Vidare samtal kommer att föras mellan vår styrelse och vår spelare angående händelsen och hur vi jobbar vidare.

Föreningen kommer att  stänga av spelaren från seniormatcher i 2 veckor från händelsen, avstängningen upphör 2018-12-08.

/Styrelsen Målilla GoIF 2018-11-25

ANNONS
Av bandystars - Söndag 25 nov 12:30

Jönköping skriver på sin hemsida efter matchen dels om matchen men även det som utspelades bredvid och eftermäle i media 

Referat: Jönköping Bandy - Målilla GoIF

 
Måns Lindell Lagledare
Av bandystars - Söndag 25 nov 12:00

En match spelas idag lördag den mellan Skirö - Finspång i Hydro arena Kl. 16,00 följs bäst på plats eller via elitrapport 


Skirö AIK5-6Finspångs AIK Bandy

Finspång skriver på sin hemsida 


Stark insats i Vetlanda !


FAIK tar en imponerande seger idag då Skirö AIK besegras med 6-5 (3-3).

Mot bakgrunden med de olika förutsättningarna för att kunna träna på stor plan på försäsongen så är det ännu mera imponerande att FAIK vinner mot förra säsongens kvallag till allsvenskan som har tränat länge i Hydro Arena mot FAIK:s 3 träningspass på stor is.


Enligt ass tränare Jajja så kändes det stabilt rakt igenom laget och ingen faller ur ramen, inte ens när Skirö på slutet av matchen börjar lyfta långt så känns det oroligt.


Nu får vi verkligen hoppas att isen på Grosvad är klar till måndag så 3 ispass kan genomföras innan ytterligare ett förväntat topplag Jönköping, kommer på besök på fredag för hemmapremiär så att laget kan få fila på detaljer där stor is krävs.


Se matchdetaljer och statistik från dagens match på Elitrapport 


Vi ses på Grosvad fredag kl 19:30 !


/FAIK bandy 


Skirö skriver på Facebook


Så här kommenterar tränaren Johnny Quiros gårdagens uddamålsförlust mot FinspångAIK:
”Tycker inte vi kommer upp i den nivå vi kan. Matchbilden blev som vi pratade om innan. Finspång spelade som vi trodde och pratat om men ändå är vi inte där i början av matchen, vi gör många enkla misstag och det är väl på våra misstag de gör sina mål i första halvlek Vi arbetar oss ändå in i matchen och lyckas göra några mål så att det ändå är oavgjort i halvlek. Trodde nog att vi kunde höja oss i andra halvlek och få till det spelet vi kan, men det hackar i vårt spel och vi får inte till det flytet i vårt spel som vi vill. Felpass fortsätter och vi kommer inte rätt i våra åkningar. Vi hamnar återigen i underläge och därav får vi jaga hela tiden. Vi har en skaplig period när vi ligger under med 5-4 då trycker vi på lite och har två riktigt bra chanser, det ena tar i stolpen och den andra gör deras målvakt en riktigt vass räddning på. Istället gör de 6-4 på hörna , vi tar timeout och flyttar fram vårt lag, tycker dock inte vi får det tryck jag hoppats på men lyckas ändå reducera till 6-5 när det är 3 min kvar, vi har också en hörna sista minuten men lyckas inte förvalta den. Vi får gratulera Finspång som samtidigt är ett bra lag och gör det bra. Nästa lördag är det en ny tuff match mot en av seriefavoriterna Tjust, nu har vi en vecka på oss att köra på och komma väl förberedda till denna match.”

Av bandystars - Söndag 25 nov 06:00

Nytt speldatum då det nu finns spelduglig is på arenan  

 

Av bandystars - Fredag 23 nov 06:15

Bandyfredag med två matcher skulle det varit 3 men en har ställts in men de som spelas följer ni bäst live på plats eller så går det också via elitrapport


Stjärnorna - Tjust Kl. 19,00 denna hemmapremiär ställs in! IF Stjärnan skriver Tyvärr måste matchen mot Tjust Bandy ställas in pga att isen inte hinner bli spelduglig till fredag. Nytt speldatum  den 26 nov


Jönköping möter Målilla Kl. 19,30 på Råslätt


19:30
Jönköping Bandy IF
-
Målilla GoIF Bandy
  
      

Uppsnack inför fredagens match mot Målilla skriver Jönköping på sin hemsida 


JB öppnat starkt och övertygande!


Då var det dags för match på Råslätt IP igen och JB tar sig an Målilla GoIF hemma på Råslätt IP kl 19.30 fredagen den 23/11. Det blir JB's tredje raka hemmamatch inklusive förra omgångens omkastning. Men även Målilla är ett av de få lag som haft is under lång tid så det är någorlunda rättvist i den bemärkelsen. Det är med andra ord två lag som haft hyfsade möjligheter med stor is!
Jämförelse mellan lagen?
JB har spelat två matcher och med vinst i båda, målskillnad på 13-2 och tvåa i tabellen bakom förra årets serieetta Skirö. JB har visat god form och spelat övertygande, en stabil start helt enkelt som visar att årets upplaga är minst lika bra som förra året. Förra matchen var det Daren Richardson (bilden) som blev lkagets lirare - vem blir det mot Målilla?
Målilla då? Ja de har spelat en match mot (troligen starka) Finspång då man åkte på stryk med 11-2. Möjligen är det ett hungrigt och revanschsuget Målilla som kommer till Råslätt för visa att man vill mer än så?
Läget i truppen?
JB har i princip full trupp tillgänglig. Det var visst något förkylningsfall på nått håll, men inga skador. Likaså är samtliga utvecklingsspelare i Nässjö P20 tillgängliga för första gången denna vinter och månne får vi se några av dessa på isen på fredagkvällen. Det är med andra ord laddat, klappat och klart för JB's tredje match för säsongen.
Välkomna till Råslätt IP och upplev "den snabba sporten bandy"!
Fredag kl 19.30 blåser domaren igång matchen!


Borgia/Norrköping - Åtvidaberg Kl. 19,30 även denna match är det första gången som B/N kan spela på egen hemmais


19:30
Borgia Norrköping BK
-
Åtvidabergs BK
  Av bandystars - Fredag 23 nov 06:00

Följ div 2 bandyn via elitrapport 


19:30
Åby/Tjureda IF B
-
Månsarps IF
  
Omgång 3
Fre 23/1119:30Åby/Tjureda IF B-Månsarps IF    
Fre 23/1120:00Waggeryds IK-Tjust Bandy U    
Sön 25/11 BK Bore-Målilla GoIF B    
Sön 25/1119:00Skirö AIK B-Fredriksbergs BK  
Av bandystars - Torsdag 22 nov 06:30

Blir ingen hemmapremiär på fredag p.g.a dåliga isförhållande skriver husorganet 

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bandystars med Blogkeen
Följ bandystars med Bloglovin'

Bandy div 2 + övrig bandy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se