Senaste inläggen

Av bandystars - Lördag 10 mars 08:32

Skirö AIK förlorade kvalmatch mot Blåsut BK från Vänersborg. Gästerna vann med 4-7. Blåsut tog ledningen med 0-2, men Skirö kom tillbaka och lagen följdes åt till 3-3 i en så långt ganska jämn match. Två snabba Blåsutmål avgjorde dock matchen, Skiröspelarna tappade lite av geisten och ytterligare två mål trillade in. Matchfakta hittar du här: https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=23490


Detta står att läsa på Skirö facebooksida 

ANNONS
Av bandystars - Lördag 10 mars 06:00

Nedan följande referat från förra helgen veteran bandy matcher är hämtade från Bore hemsida. Dock framgår det inte i referat vilka som är med på bilden har Bandystars fått hjälp att namnge några av dessa.

Christer Gustafsson, Styrbjörn Holm, Magnus Björnholm Mikael Nilsson, Stefan Håkansson Jonas Laneborg Christan K……. Jonas halt. Eric Vestin. Ola…….

Känner någon läsare igen de som fattas skriv detta i en kommentar
 

 

Bore/Stjärnans veteraner ställde upp i öppna Veteran DM i Tranås under lördagen.
Vi spelande mot Derby, Tranås och Jönköping. Tyvärr förlorade vi samtliga dessa matcher!

I den sista matchen mot Jönköping höll vi uppe spelet bra, även om Jönköping var lite vassare så var denna match vår bästa prestation.

Derby och Tranås var för svåra att rå på.

Tranås vann öppna DM 2018 efter straffavgörande mot Derby.


Utifrån våra förutsättningar med bland annat flera avhopp dagen innan så gjorde vi som var där en klart godkänd insats. Framförallt hade vi trevligt och god laganda!


En del diskussioner kring utökat samarbete för att kunna behålla ett seniorlag i kommunen. 

Hoppas vi veteraner visat del av denna väg.

För Bore/Stjärnans veteraner
Micke Nilsson

ANNONS
Av bandystars - Fredag 9 mars 06:00

Gäller att smida när järnet är varmt och Jönköping smider planerna alla redan inför kommande säsong 

 

Vindsnabbe Lukas Wahlgren klar för JB!

 
Måns Lindell
Av bandystars - Torsdag 8 mars 06:31

Skirö skriver på facebook efter matchen följande Skirö AIK gjorde en mycket sark insats i kvalmatchen mot Kungälv på Skarpe Nord i kväll! Trots underläge med 2-0 efter nio minuter och tremålsunderläge vid ett par tillfällen under machen kom laget tillbaka och kvitterade till 7-7 i 89:e matchminuten. Det blev med andra ord en slags revanch för den snöpliga förlusten på hemmaplan i söndags, när laget borde ha fått med sig en poäng!


https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=23488

Av bandystars - Torsdag 8 mars 06:00

Månsarps IF:s bandylag vann 12 av 14 matcher den här säsongen. Men det verkar som om att laget inte kommer att ta klivet upp till division 1 nästa säsong. Detta skriver husorganet på sin webb och Bandystars har fått detta tillsänt från Månsarp ledarstab.

 

Bandystars har sett framemot att kunna åka till Råslätt för att få se mina Stjärnor spelar både mot Jönköping och Månsarp kommande säsong, men så verkar inte bli fallet.

Fast sista ordet är inte sagt ännu, måste vi ändå förstå deras resonemang kanske ändå gynnar bandy i stort.  Bandyspelare regnar inte som manna från himmeln utan de som finns slåss alla om och då har kanske andra har bättre förutsättningar. Samtidigt som det finns de som vill spela bandy men inte har tid att lägga all energi på att  spela matcher ofta 2 gånger varje vecka och träna också där över behövs lag som ändå vill ta hand om bandyspelare som  vill jaga ett nystan har Månsarp förutsättningar och ett bra samarbete med Jönköping kan gynna båda klubbarna  

 

       


Av bandystars - Onsdag 7 mars 12:45

Hur blir det med den uppskjutna matchen mellan Åtvidaberg och Jönköping?

Kommer den att spelas och i så fall när?

Finns det några lag som kan ställas på isen? 


Jönköping har lagt bandyrören på hyllan och ställt in klubborna i förrådet om vi skall tro det de skrivit på sin hemsida.

Åtvidaberg har fullt upp med att spela matcher i div 2 serien ser vi på deras hemsida.


Svenska bandyförbundet svara på fråga att "Ärendet är just nu hos Tävlingskommittén för beslut" Så sista ordet är inte sagt.

Av bandystars - Tisdag 6 mars 06:00

Jönköping kontraktera sina spelare för kommande säsong 

Robin Johannson, egen produkt, klar!

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bandystars med Blogkeen
Följ bandystars med Bloglovin'

Bandy länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se