-
Oskarshamns BS

7-4

Tredje raka förlusten för OBS

Under söndagen spelade Oskarshamns Bandy borta mot Finspångs AIK. En match som startade målrikt, det stod 3-1 till hemmalaget redan efter 13min. Hemmalaget gick också vinnande ur striden med 7-4 (3-2 i halvtid) när slutsignalen hördes, trots fyra poäng från OBS:s Adam Nicklasson denna eftermiddag.

Som i senaste matchen (mot Jönköping) så var Oskarshamns Bandy inte riktigt med i starten och man hade 2-0 mot sig efter 5min. Men sedan åt man sig in mer och mer i matchen under den första halvleken, och med lite flyt kunde man haft med sig 3-3 in i halvtid, då man tilldömdes halvlekens andra straff i slutet, men den tog hemmamålvakten (första satte Adam Nicklasson som då innebar 3-2).

Den andra havleken inleddes mardrömsliknande av bortalaget, Oskarshamns Bandy, hela tre mål i baken efter 5minuter spelade av den andra halvleken, vilket innebar 6-2 och en rejäl uppförsbacke. Man åt sig sedan in mer i matchen och skapade chanser, fick utvisningar/straffar med sig, men man kom inte nämntvärt närmare och förlusten var ett faktum. Matchen slutade 7-4 till hemmalaget Finspång. Adam Nicklasson i Oskarshamn stod för fyra poäng denna match (tre egna mål och en assist).