Fredriksbergs BK
-
Målilla GoIF

Om detta skriver Målilla följande
På lördag är det dags vårt RödVita lag att spela den andra seriematchen för säsongen. Laget beger sig till Ronneby för bortamatch mot Fredriksbergs BK. Matchen startar kl.15,00 Följ matchen på www.elitrapport.se

3-6

Seger mot Fredriksbergs BK

Målilla gick segrande ur striden även i årets andra match. Segersiffrorna borta mot Fredriksberg blev till slut 6-3. Lagkapten Daniel Skoog gick i bräschen med 3 mål och 1 assist. Övriga mål gjordes av Eric Sundberg 2 och Marcus Skoog 1. Nu laddar vi för hemmapremiären på Venhagsvallen på fredag 22/11 kl.19,00 mot Nässjö IF U. Varmt Välkomna!

Av bandystars - 15 november 2019 15:45

Hemmapremiären mot Åtvidabergs BK som var planerad till lördag 16/11 inställd pga isbrist.
I och med att bandybanan är en kombinerad fotbollsplan/bandybana och att Oskarshamns AIK spelade kval där så sent som i söndags (10/11), så har man inte kunnat påbörja isspolninngen.

Matchen är framflyttad till fredag 29/11 kl. 19.30, då hemmapremiären blir.

Oskarshamn skriver på sin hemsida

Tyvärr slutade seriepremiären med förlust för Oskarshamns Bandysällskap.

Efter underläge med 2-1 efter den första halvleken, förlorade man den andra halvleken med hela 6-0 och därmed matchen med 8-1!

Enda målskytt för OBS var Dmitry Lazar.

Av statistiken att döma så var Tranås det bättre och effektivare laget både i spelet och i fasta situationer. Antingen gjorde man mål direkt på hörna, eller hörnreturer. Man hade även flest skott på mål (9-1) och skapade därmed lägen framåt som blev farliga eller målsituationer.

För Oskarshamns Bandy är det bara att ta sig an hemläxan efter denna förlust mot Tranås, ett lag som inför säsongen åkte ner från allsvenskan till Div 1, men visar att man blir att räkna med i ettan!

Komfortabel seger på svårspelad is

Dagens match mot Köping slutade med ÅBK seger med 6-3 (3-1). Vi börjar bra på nytt med en ledning med 2-0 redan efter sex minuters spel. Sedan böljade det fram och tillbaka med oss i förarsätet. Det gick att spela i ca 20 minuter innan isen blev som sandpapper. Detta gör att vi får spela med längre bollar. Andra halvlek var som slutet av andra, svår spelad is. Dagens stora målskytt blev Jesper Strömberg med tre fullträffar. Övriga målskyttar var Cevin Löwendahl med två mål och Roman Tynterov ett mål. Laget gör en stabil insats med extra till Jesper Strömberg, Cevin Löwendahl och Axel Hansson. Nu är det en vecka kvar till seriepremiären borta mot Oskarshamns BS.

Av bandystars - 9 november 2019 12:04

Genrep för a-laget idag då man åker till Köping för en sista träningsmatch. Laget är sargat med diverse sjukdomar så man åker upp med en 13-manna trupp! Matchstart 13:30.Detta skriver ÅBK på Facebook