Lördagsmatch i div 1 följer du på plats eller via liverapport

Tjust - Skirö Kl.15,00

Tjust Bandy3-10Skirö AIK
Av bandystars - 23 november 2019 05:45

Lokaldeby brukar detta kallas och det är här som det avgörs vem som vinner div 2 serien också. Du följer matchen bäst på plats eller via live rapport

Av bandystars - 18 november 2019 09:50

Är det inte fotbollen som hindra att det inte spolas is så är det värmen som ställer till det och nu vet ingen i dagsläget när det blir is på arenan och hur det går med kommande hemmamatcher återstår att se. Mer besked kommer på Oskarshamns hemsida och Facebook

På grund av det varma vädret så har det beslutats att avbryta spolningen av bandybanan på @arenaoskarshamn tillsvidare. @fritidioskarshamn

Av bandystars - 17 november 2019 19:00

Derby/Linköping - Jönköping 3 - 6 (2-2)

Derby/Linköping Bandyklubb
3-6
Jönköping Bandy IF

Derby- Norrköping skriver på Facebook
Tuff match idag mot Jönköping Bandy. Förlust med 3-6 efter 2-2 i halvlek. Vi gör en hyfsat bra andra halvlek och är lite för övertända i första där vi ändå håller ett oavgjort resultat i paus. I andra kom deras tredje och fjärde ganska snabbt och sen kunde de backa hem och spela på resultatet. Vi pressar på och öppnar upp oss lite vilket ger dem möjlighet till kontringar samtidigt som vi missar de chanser som vi ändå skapar. Nu får vi träna vidare i nästan två veckor innan vi drabbar samman med Borgia igen på Himmelstalund.

Borgia-Norrköping - Tjust 5 - 8 (1-3)

Detta skriver Tjust på Facbook
Vinst i premiären läs vad Tjust skriver på Facebook och hemsidan

I går söndag var Tjust Bandy i Norrköping och spelade mot Borgia.
Resultat: vinst för Tjust Bandy med 8-5.

VT skriver på sin hemsida:
"Tjust vann varm premiär i division ett
Tjust Bandy har dragit igång sin säsong i bandyns division ett. Man gjorde det i Norrköping, mot Borgia. Och man gjorde det på ett bra sätt. Tjust vann med 8-5.
Tränaren Alexander Zinkevitch hade både ris och ros att ge till sitt lag efter söndagens drabbning – hans första tävlingsmatch som Tjust-tränare.
– Det viktigaste var att vi fick två poäng med oss. Jag tyckte mig se lite nervositet i början men sen tycker jag vår första halvlek är väldigt bra.
När lagen tog pausvila efter 45 minuter ledde Tjust med 3–1. Målskyttarna var Albin Wretman, Hampus Ivarsson och planens bäste spelare Stanislav Klyushanov.
– Vi släppte in deras första hörna men därefter får vi kontroll på spelet och vi skapade väldigt mycket. Vi skulle kunnat gjort två-tre mål till i första halvlek.
Det varma vädret, åtta plusgrader, påverkade såklart underlaget men Tjust försökte spela efter isen.
– Isen var inte den bästa men det var lika för båda, menar Zinkevitch.
Som fick se en målrik andra halvlek. Tjust var alltid i ledning, men Borgia kröp närmare gång på gång. Wretmans tredje för dagen, fram till 7–4, tog musten ur hemmalagets forcering.
– Vi släppte in dom i matchen några gånger. Vi måste lära oss att lugna ner spelet och klara av att spela med ledning.
Under en period i början på andra halvlek hade Tjust två spelare utvisade. Men man klarade av det testet.
– Ett bra och matchavgörande moment. Vi kontrollerade fullständigt.
Målen, Tjust Bandy: Albin Wretman 3, Hampus Ivarsson 2, Stanislav Klyushanov."

Skirö skriver på Facdebook
Det blev seger med 6-2 mot Tranås, i div 1-premiären!
Målvakten Philip Svensk fick priset som matchens lirare!

Oskarshamn - Waggeryd

Matchen imorgon söndag 17/11 för Oskarshamns Bandy Utvecklingslag är tyvärr inställd. Matchen var tänkt att spelas i Målilla pga att Arena Oskarshamn inte har någon is. Men då temperaturen i Målilla visar +10 och blåst/regn är isen inte spelbar. I skrivande stund är ingen ny matchtid bestämd.

Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.