Direktlänk till inlägg 14 mars 2019

Målilla ser om sitt hus

Av bandystars - 14 mars 2019 06:00

Målilla skriver på sin hemsida och deras husorgan likaså

Egna produkter har lämmnat klartecken.


Arbetet med laget för kommande säsong har pågått sedan slutet på säsongen och nu börjar vi komma en bit på väg, det känns väldigt bra att kunna presentera att 5 egna produkter har lämnat klartecken för spel nästa säsong.
Vi kan stolt presentera följande spelare:

Eric Sundberg, född -95. En defensiv spelare med bra tryck i skridskoåkningen och en härlig inställning till både träning och match.

Marcus Skoog, född -99. Spelat mest halv men är en spelare som kan spela på de flesta positioner med stor utvecklingspotential om han själv vill.

Melvin Hermansson-Kling, född -02. Målvakt som har utvecklats väldigt mycket under första året i A-lagstruppen.

Leo Stolt, född -02. En kille med bra fart och spelsinne som kan användas på de flesta positioner i den offensiva delen av laget.

Knut Gunnarsson född -02. En fighter som kan spela överallt i laget. Hans träningsflit kommer att ge resultat framöver.

Vi har även stora förhoppningar att kunna behålla de flesta spelare från säsongen som varit och de flesta har lämnat positiva signaler till oss. Som det ser ut i dagsläget så är det bara Eric Jakobsson som troligtvis flyttar till Uppsala och Joel Johansson som på grund av jobb inte kommer att spela vidare hos oss, men båda har aviserat att de spelar i Målilla om det blir ändrade förutsättningar. Vi jobbar också vidare med tränarbiten och har en del krokar ute och diskuterar lite olika upplägg och möjligheter. Samtal med nya spelare förs självklart med förhoppning att vi ska förstärka truppen och ta sikte på att klättra i tabellen till kommande säsong. Men vi måste vara tålmodiga i det arbetet och respektera vår plats i hierarkin bland bandylagen i närområdet.

För mer information eller frågor gällande Målilla Bandy framöver så önskar vi att ni kontaktar:


Målilla husorgan skriver på sin webb 


Målilla förlänger med egna produkter – handlar om kvintett spelare

 

Målilla Bandys säsong är över – men arbetet inför den kommande är redan igång. Målilla har redan förlängt med fem spelare inför nästa säsong.


Det handlar om 23-årige Eric Sundberg, 20-årige Marcus Skoog samt 17-åringarna Melvin Hermansson-Kling, Leo Stolt och Knut Gunnarsson.

"Arbetet med laget för kommande säsong har pågått sedan slutet på säsongen och nu börjar vi komma en bit på väg, det känns väldigt bra att kunna presentera att 5 egna produkter har lämnat klartecken för spel nästa säsong", skriver Målilla Bandy i ett pressmeddelande.

Målilla har också förhoppningar om att kunna behålla merparten av truppen.

"Vi har även stora förhoppningar att kunna behålla de flesta spelare från säsongen som varit och de flesta har lämnat positiva signaler till oss. Som det ser ut i dagsläget så är det bara Eric Jakobsson som troligtvis flyttar till Uppsala och Joel Johansson som på grund av jobb inte kommer att spela vidare hos oss, men båda har aviserat att de spelar i Målilla om det blir ändrade förutsättningar". 

Jesper Lüning har sedan tidigare aviserat att han inte blir kvar som tränare i klubben.

"Vi jobbar också vidare med tränarbiten och har en del krokar ute och diskuterar lite olika upplägg och möjligheter. Samtal med nya spelare förs självklart med förhoppning att vi ska förstärka truppen och ta sikte på att klättra i tabellen till kommande säsong. Men vi måste vara tålmodiga i det arbetet och respektera vår plats i hierarkin bland bandylagen i närområdet", skriver Målilla Bandy.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bandystars - 14 december 2023 07:07

Så vill bandyn nå ut i Borås utsatta områden: ”Har aldrig stängt ute någon” En miljon kronor i månaden. Så mycket betalar Borås stad för isbanan på Boda. – Det pratas mycket om besparingar. Men det räcker att vi vart tredje år f...

Av bandystars - 9 november 2023 13:18

Elitserien och Bandyallsvenskan herrar är igång. Bandyallsvenskan damer och div 1 serierna startar på lördag och söndag  Elitserien Herr 23/24 Elitserien Dam 23/24 Bandyallsvenskan Herr 23/24 Bandyallsvenskan Dam 23/24 Division 1 23/24...

Av bandystars - 2 november 2023 18:40

Polisen inför väskförbud vid vissa arrangemang - så påverkas svensk bandy Med anledning av den förhöjda terrornivån har polismyndigheten beslutat att införa väskförbud vid större offentliga arrangemang.   Svenska Bandyförbundets bedömning är att...

Av bandystars - 25 oktober 2023 10:02


Bandypuls är en sajt om bandy. Vår bevakning har inga geografiska gränser och Bandypuls finns som sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier.   ...

Av bandystars - 25 oktober 2023 09:56


Så ser du Elitserien 23/24 Via denna länk hittar du också andra kanaler    ...

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards