Alla inlägg under oktober 2018

Av bandystars - 13 oktober 2018 07:42

Målilla Bandy spelade 7-7 i träningsmatchen mot Stjärnan.

Oavgjort för Målilla i träningsmatchen: "Brydde mig inte om resultatet"

Det positiva: sju mål framåt. Det negativa: sju mål bakåt. Målilla Bandys första träningsmatch slutade 7-7 mot Stjärnan Bandy.
– Resultatet var inte det viktiga, säger tränaren Jesper Lüning.

Målilla Bandys premiär på stor is är genomförd. Det blev 7-7 i årets första träningsmatch när Stjärnan stod för motståndet.

– Det var en typisk första träningsmatch. Det viktiga var ju inte resultatet, utan spelet, säger tränaren Jesper Lüning.

Fick du några svar?

– Ja, det fick jag väl. Offensivt ser vi ju att det ser bra ut, vi gör sju mål framåt, sedan släpper vi in sju bakåt, så där finns det att slipa på. Jag tycker att det såg helt okej ut.

Vilka som gjorde Målilla Bandys mål är oklart.

– Resultatet var inte det viktiga, så jag skrev inte ens ned dem.

Jesper Lüning ville berömma de unga spelarna Ludvig Ivarsson och Sebastian Emanuelsson för insatsen.

 

Simon Henriksson

Av bandystars - 12 oktober 2018 11:47

Matchen börjar klockan 19:30 och motståndet står Målilla Bandy för i Stinsen Arena, Nässjö. Bekräftar nu IF Stärnan på facebook 

Om vi skall lita på rykterna på bygda men inte bekräftade på några andra sidor. Så håller stinsen hallen öppen i afton. Om sen Stjärnorna och Lo djuren hittat spelare inför säsongen så blir det en tränningsmatch Kl. 19,30 


Av bandystars - 8 oktober 2018 10:30

Resultat från helgen bandymatcher en match som inte verkar funnits på matchrapport var mellan Tjust och Nässjö B denna skriver Tjust på facebook följande 

8-2 vinst idag. Väl genomförd match och många spelare delaktiga i spelet, sen finns det vissa punkter som man alltid kan förbättra. Till exempel att vi inte ska ha så bråttom framåt även om ytorna finns för det.
4st tvåmålsskyttar:
@albinwretman
@asannikov
@stanislav1983klyshanov
@saimonkartashov20
Ska även tilläggas att vi missade en straff och 4-5 frilägen.

Näst match är om en vecka när vi möter seriekonkurrenten Finspång i Vetlanda.


Skriö - Derby 9 - 3 finns inget referat i skrivande stund men på Skirö har dessa delat vad Dery skriver 
Dagens drabbning motSkirö AIK blev en lite för tuff uppgift för våra killar som gjorde sitt andra pass på stor is mot ett lag som tränar tre gånger i veckan i denna fina hall. Förlustsiffrorna blev 9-3 denna kväll där Daniel Strömvall stod för hela vår målkonsumtion


TräningsmatcherSkirö AIK9-3Derby/Linköping Bandyklubb

Västerås - Åtvidaberg 

 

TräningsmatcherVästerås Bandy2-4Åtvidabergs BK

Seger i första träningsmatchen mot Västerås Bandy

Med många nya spelare i dagenstrupp mot fjolåret så visste vi inte vilka förväntningar det var på årets första match. Vi börjar trevande och var inte på plats de första 20 minuterna och hemma laget gick fram till en rättvis 2-0 ledning. Efter detta så kom vi igång. Vårt första nyförvärv för året Andrei Zelenin framspelar Jesper Strömberg som reducerar. Det hade bara gått tre minuter till när John Wallberg slår en långpassning till vårt andra nyförvärv Jaakko Niemi som plockar ner bollen och sätter kvitteringen. Med ca 10 minuter kvar av första så tar vi ledningen genom en soloåkning av Jaakko Neimi. Vi utökar vår ledning i andra genom att Jesper Strömberg passar Jaakko Neimi som gör sitt tredje mål för dagen. Matchbilden för den resterande tiden är ganska böljande fram och tillbaka där vi försvarar oss bra och ger de inga större farligheter till reducering.

Summeringen blir att det var en bra första träningsmatch. Nu vänta seriefavoriterna Skirö kommande söndag i Vetlanda.

Av bandystars - 7 oktober 2018 07:38

Träningsmatcher följ matcherna eller se resultatet efteråt via länkarna  

12:50
Västerås Bandy
-
Åtvidabergs BK
  


 

17:00
Skirö AIK
-
Derby/Linköping Bandyklubb
  


Av bandystars - 7 oktober 2018 06:45

och så kör vi presentationen av den sista nya/nygamla spelaren som anslutit till Skirö AIK inför säsongen 2018/2019; målvakten

Kenth Sundberg: ”Joel Snäll kommer att vara tillgänglig för oss via ett utvecklingsavtal under den kommande säsongen. Johnny Quiros och VBKs juniortränare Mattias Rehnholm har under en tid diskuterat spelare som skulle kunna få utveckling genom en del spel hos oss.
Mattias föreslog Joels namn när det gällde målvakt.
När frågan togs upp tackade Joel ja.
Joel har gjort några träningar med oss och visar att han är ett riktigt ”råämne” som målvakt. Han är följsam,spänstig och orädd. Han är ödmjuk och träningsvillig och lyssnar när han får tips. Joels prio ett är VB men är säker på att han kommer att bli en bra backup till Emil och Viktor.
Kul att ha dej med Joel!”

Av bandystars - 6 oktober 2018 06:45

Dags för en presentation av den åttonde nya/nygamla spelaren. Kenth Sundberg håller likt tidigare i pennan:
Björn Rothen är vårt senaste tillskott till truppen. Björn kommer närmast från Malmbäck men vi har också stött på honom när han spelade i Målilla. Björn gjorde också en utflykt till Tranås.
Vi har tidigare försökt knyta Björn till oss. Denna gång stämde det och Björn bestämde sej för spel hos oss.
Björn är en spelare som har sina styrkor i den offensiva delen av planen. Han är irrationell i din spelstil. Avig och väldigt rivig. Han har ett bra skott. Han ger oss ytterligare ett alternativ i vår offensiv. Tror att han kommer växa i sitt spel hos oss!
Varmt välkommen i gänget Björn!”

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards