Alla inlägg under december 2017

Av bandystars - 16 december 2017 06:10

Fredags höjdarmatch måste varit denna som hade det mesta i spänningsväg också inför 130 suppporters. Även i denna match finner vi en 3 målskytt.


Målilla GoIF Bandy6-5Jönköping Bandy IF

Målilla:s husorgan och Jakob Karlsson skriver efter matchen 


Pettersson tremålsskytt när Målilla slog serieledaren

 

Målilla Bandy tog en skön seger hemma mot serieledaren Jönköping i kväll. Stor matchvinnare i 6-4-segern blev Tobias Pettersson med sina tre mål.
– Det blir ett getingbo i tabellen nu, säger tränaren Johnny Quiros.

Målilla stod för en av säsongens bästa insatser i kväll då man besegrade serieledaren Jönköping med 6–5 (3–2). De rödvita lyckades dra det längsta strået i en mycket jämn och svängig match. Varför? En anledning var att man behöll lugnet. 

– Det var mycket krig under hela matchen och det visste vi på förhand att det skulle bli. Vi höll oss kalla och behöll tålamodet medan Jönköping började tjafsa med både domarna och oss. Jag tycker att vi fokuserade mer på det som går att påverka än vad de gjorde. Jönköping hade ett dåligt uppförande och det blev avgörande i slutändan, säger Quiros. 

Johansson avgjorde

Målilla gick fram till 3–1 under matchens första 35 minuter. Därefter tappade man sitt övertag, Jönköping reducerade före paus och gick fram till 4–3 i början av andra.

Då vaknade Målilla till liv igen.

Med en kvart kvar kvitterade Daniel Skog och kort därefter satte Fredrik Johansson 5–4. I den 90:e minuten stängde Tobias Pettersson matchen med sin tredje fullträff för kvällen.

Jönköping gav sig inte och reducerade på hörna – men närmare än så kom inte bortalaget.

"Många bra lag"

Tack vare segern har Målilla tre poäng upp till tabellettan, men en match mindre spelad. 

– I och med vår seger tajtar det till sig. Hade Jönköping vunnit hade de ryckt ifrån oss, nu blir det ett getingbo. Det är en jämn serie med många bra lag. 

Quiros var nöjd med det mesta i sitt lag. 

– När vi avgör sent och det är en jämn match vill man lyfta fram laginsatsen och det var många som spelade bra. 

Extra beröm går till Hampus Göranssons första halvlek och tremålsskytten Tobias Pettersson. 

Mål+assist i Målilla: Tobias Pettersson 3+0, Eric Quiros 0+3, Fredrik Johansson 1+1, Daniel Skog 1+0, Martin Johansson 1+0, Hampus Göransson 0+1. 

 

Jakob Karlsson

 

 

Av bandystars - 16 december 2017 05:54

Bore hängde med i första sen åkte Malmbäck ifrån i andra. Bore hade en 6 målsskytt Malmbäck kontra med 2 st 3 målsskyttar 


 Malmbäcks IF14-9BK Bore
Av bandystars - 15 december 2017 21:04

Ingen brukar vinna en match i utvisningsbåset men frågan är om inte Stjärnorna gjorde detta då de gjorde mål i underlägen 

Tjust förlorar matchen men vinna ineffektivitet  i matchen 15 hörnor utan resultat var flertale 74 åskädare besvikna efter matchen

 



Tjust Bandy
2-7
IF Stjärnan
 

 

 

Jämn matchinledning där lagen spände sina muskler började Tjust tugga på och stjärnorna försvara sig och Tjust ledningen i matchen efter 13,05 Johan Andersson ass Stanislav Klyushanov var nog ingen överraskning

 

Matchen räknas som ett länsderby men alla matcher numera i serien verkar ha lite av derbykaraktär där det gäller att ta och inte ge för mycket böljar hörnor och skott på mål.


Matchen första utvisning drabbar Christian Åström efter 31 min. Detta hindrar dock inte Stjärnorna som fixar en kvittering via Denis Bagaev ass Albin Ottosson i 38:e min

 

Efter varsina skott på mål kan Ivan Ushakov se till att Stjärnan tar ledningen i matchen ass Artur Befus

Tjust nog lite besvikna av resultatet i halvlek då de statistikmässigt leder Skott: 4/2Hörnor: 4/3 Frislag: 8/4 Utv: 0/10

 

Andra halvlek

 

Tjust inleder och tar kommandot i matchen men chockas av Artur som nätar nystandet med hjälp av Denis efter 52,50 och Stjärnorna ökar på sin ledning till 3 – 1

 

4 minuter senare presentera sig en gammal stjärna i ulvakläder Denis In-Fa-Lin som reducera till 2 – 3 ass Stanislav Klyushanov

 

Lagen följer varandra spelmässigt är det lite av misstagen som avgör och Tjust jag kvittering blir det blottor och detta utnyttjar Albin Ottosson som kan öka på Stjärnorna ledning ass Denis efter 61 min spel

Tjust fortsätter pressa och ökar på främst hörnstatistiken blir dessa resultatlösa

 

Dagen buse verkar Christian Åström aspirera till då han återigen utvisas efter 65 min.

 

Förra gången Christian var utvisad gjorde Stjärnorna mål och så även denna gång i 72:a min gör Valerey Savichev 5 – 2 ass Ivan Ushakov

 

Tjust är på väg att åka på en stjärnsmäll ånyo och sista kvarten kvar tar de timeout

 

Tjust satsar allt på ett kort och går på attack är effektiviteten sämre och trott att Viktor Honeth utvisas i 84 min hjälper detta föga

 

Är det något som får våra stjärnor att tända så verkar det vara utvisningar för ånyå så ökar ivan på Stjärnorna ledning och punktera matchen

 

Spiken i kistan och locket på av Denis i 90 min ass Ivan Båda idag tvåmålsskyttar och Tjust har ånyo åkt på en stjärnsmäll

Av bandystars - 15 december 2017 20:52

Vilken match statistiken skvallrar om massor av skott på mål och hörnor haglar också. Likaså målen inför 61 åskådare Skott: 19/9 Hörnor 15/5 Straffar: 1/1 Frislag: 9/10 Utv: 0/10

 


Skirö AIK
7-5
Åtvidabergs BK
 

 

 

Av bandystars - 15 december 2017 11:48

Följ matchen live eller via elitrapport live 


20:00
Målilla GoIF Bandy
-
Jönköping Bandy IF
  

Husorganet för Målilla och Ossian Mathiasson skriver inför matchen


Intensiv helg väntar Målilla – spelar två matcher på hemmaplan

 

Två matcher på tre dagar.
Det är en intensiv helg som väntar Målilla Bandy.
– Vi måste vara disciplinerade både offensivt och defensivt, säger tränaren Johnny Quiros.

Målilla Bandy går in i en intensiv helg fylld av matcher där de kommer spela två hemmamatcher. Jönköping på fredag och Åtvidaberg på söndag. 

– Det blir full fart från fredag kväll till söndag. Lördagen kommer ägnas åt att analysera fredagens match och lägga upp taktiken inför söndagens match, säger Johnny Quiros.

"Möter två bra lag"

Han räknar med två tuffa hemmamatcher då Jönköping leder serien och står på maximala tio poäng efter fem omgångar och har 33–17 i målskillnad.

– Det är inget snack om att det blir en tuff utmaning för oss. De är en av favoriterna till att vinna serien, säger Johny Quiros.

På söndag ska de ta sig an Åtvidaberg, som har tre segrar och en förlust som facit.

– Det är också ett lag som tippas hamna på övre halvan i tabellen, säger Quiros och fortsätter:

– Vår förhoppning är givetvis att vi ska vara med på övre halvan och det är viktigt att vi har fullt fokus på fredagens match i första hand. Det är två bra lag som vi möter och vi måste vara disciplinerade både offensivt och defensivt, sätta chanserna vi får och inte bjuda på något. Det räcker inte med att två spelare har en bra dag, det gäller att kollektivet kommer igång.

Eberhardsson spelar inte

Efter den svaga insatsen och 4–8-förlusten mot Stjärnan studsade Målilla tillbaka och slog BK Bore med 9–5.

– Där fick vi ett kvitto på vad vi kan. Det var platt fall när vi mötte Stjärnan, det var skönt att kunde komma tillbaka. Första halvtimmen var det bästa vi presterat i år, sen släppte vi upp dem och där finns det lite att jobba med. Kan vi bara få till spelet som vi hade första halvtimmen så har vi god chans att störa båda Jönköping och Åtvidaberg. På pappret möter vi två väldigt bra lag.

Lucas Eberhardsson är bortrest och missar fredagens match. Några spelare har varit krassliga i veckan och deras medverkan är osäker. Tobias Petersson, som gjorde fyra av lagets nio mål i senaste matchen, är en av spelarna som varit sjuk.

 

Ossian Mathiasson


 

Av bandystars - 15 december 2017 11:46

Följ matchen live eller via elitraport live 


19:30
Malmbäcks IF
-
BK Bore
  
Av bandystars - 15 december 2017 11:43

Följ matchen live eller via elitrapport live 

19:00
Tjust Bandy
-
IF Stjärnan
  

Tjust skriver på sin hemsida inför matchen 

Återigen match på Tjustvallen

 
Denna fredagskväll är det IF Stjärnan som kommer på besök för att göra upp om poängen. Stjärnan har inlett seriespelet på ett övertygande sätt. 

De har en "gammal" Tjustbekanting i sitt lag och det är Ivan Ushakov som gjorde en säsong i Tjust Bandy. Vi lyckades inte att utnyttja Ivans kvalifikationer till fullo men det har Stjärnan lyckats med. Ivan öser in mål. Det är något vi i kväll måste försöka få stopp på. Stjärnan har fler duktiga ryssar i sitt lag samt några spelare från Vetlanda BK:s juniorverksamhet.

Det kommer att bli en tuff match för oss i Tjust. Det gäller att vi denna gång är med från början när domaren blåser till spel. Kan vi bara komma upp på den nivå som finns i laget i dess bästa stunder kan vi nog bjuda Stjärnan ett fullgott motstånd.

Jag ser framför mig en spännande match som domare, publik, funktionärer och de båda lagen hälsas hjärtligt välkomna till denna fredagskväll.

 

Thomas Fransson
Tränare

Av bandystars - 15 december 2017 11:40

Följ matchen live eller via elitrapport live 


19:00
Skirö AIK
-
Åtvidabergs BK
  

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards