Alla inlägg under december 2017

Av bandystars - 17 december 2017 15:59

Gastkramande match för de 42 st som var närvarande men samtidigt en grismatch där Skirö mestadels tog till ojustheter för att stoppa Stjärnorna då frislag, frislag, frislag hela tiden speglar vad spelet bestod av

Första halvlek en fajt om nystandet och böljande spel där det mestadels var frislag, frislag, frislag ett bevis på att ingen släppte fram den andre till situationer gällde det att utnyttja tillfällen vilket Valerey utnyttjar och skickar nystandet i nätmaskorna efter 24;59 via en hörna där Artur snyggt assisterade nystandet

Andra halvlek

2 utvisningar av stjärnor Kirill Afanasev i 50:e min och Albin Ottosson i 55:e min blev en förmycket men det krävdes detta för att Skirö skulle lyckas reducera efter 56 min Henrik Blom ass Gustav Pettersson

Matchen försätter att väga jämt är det återigen tillfällena som måste utnyttjas och Skirö kan ta ledningen i matchen efter 60 min spel detta via en hörna Adam Niklasson ass David Lund

Erik Tidblom i Skirö utvisas efter 62 min spel

Dess längre matchuret gick dess mer gastkramande match blir det för de som var närvarande men borta vid horisonten förtvivlande väntan på något skulle hända mer än frislag, frislag som tolkas som någon försöker hindra ojust någon för att komma fram. När Stjärnorna satsa på ett kort sista kvarten öka takten

Stjärnorna tar en timeout efter 84 min

Skirö drabbas av utvisning i 87 min Viktor Friman

Ivan Ushakov utvisas efter 88 min och då verkar det lite som orken också tog slut blir det spiken i kistan efter 89,44 när Timmy Strandberg sätter sista nystandet i nätmaskorna ass Viktor Strand

Den som gör flest mål vinner och mycket mer kan bandystars inte tillägga mer än att när inte nystandet inte hittade nätmaskorna fler gånger för Stjärnorna då blir det en förlust.

Tjust Bandy

Bore gjorde två ryck i första och skaffade sig en betryggande ledning i halvlek. Tjust har ingen defensiv brukar deras tränare hävda och Bandystars instämmer.

Den som finns där lämnade dörren vidöppen och 2 – 0 efter 11 min Tjust lyckades reducera men på 2½ min i slutet 2 mål troligen p.g.a alla deltog i offensiven vilket märks i statistiken skott 1/3 hörnor 1/5 spelar de lite ojust istället frislag 10/2 delar lagen platsen i snickaboden 20/20

Tjust lär fått höra räfs under rast och vila reser sig och reducera i 52:a o 54:e min och plötsligt så var det match på nytt men Tjust lyckades inte kvittera.
Glädjen dess större hos Bore men var fanns supporters endast 30 st hade hittat till Kjellskulle

Bore · Tjust
Av bandystars - 17 december 2017 07:12

Bandysöndag live på plats eller via elitrapport stödjer du ditt lag bäst på plats men alla kanske inte kan

13:00
BK Bore
-
Tjust Bandy

Bore skriver inför matchen

Dags att studsa tillbaka

Bandymatcherna duggar tätt nu! Idag är det återigen dags. Denna dag är det hemmamatch och spel mot Tjust på Kjellskulle som väntar.

Både lagen kommer med var sin förlust i bagaget efter fredagens omgång, så det bör vara två revanschsugna lag som möts. kl 13.00 är det avslag, Välkomna till Figeholm! Matchsponsor: Bolunden

Söndag.17 dec Malmbäck borta
Ja, serieledaren mot bottenlaget...är det så lätt? Nej långt ifrån! Malmbäck har spelatr bra och har en rad uddaförluster som lika gärnas kunde varit vinster. Ligger "oförtjänst" sist men borde hoppa uppåt i serien efter hand som säsongen går...Lagen har mötts en gång där JB vann med 8-6 (HÄR)

Av bandystars - 17 december 2017 00:15

Bandysöndag och hela eftermiddagen går det att avnjuta bandy i div 1 södra på plats eller på elitrapport

Storseger för Stjärnan mot Tjust i länsderbyt

Trots ängslig inledning vann Stjärnan till slut klart. Bra rus och bra målvaktsspel var nycklarna.

Tjust-Stjärnan 2-7 (1-2)

Även om hemmalaget Tjust började målskyttet efter drygt tio minuter var det ändå Stjärnan som kunde gå till halvtidsvila med en 2-1-ledning.

– Jag tycker vi börjar lite ängsligt och får ingen större snurr men vi tar över ju längre matchen går. Och vi får ett viktigt mål innan första halvleken är slut, säger Stjärnans sportchef Per Folkesson.

I andra halvlek var det mest Stjärnan i målprotokollet, även om Tjusts Denis In-Fa-Lin, som var spelande tränare i Stjärnan, reducerade till 2-3 i mitten av andra halvlek kunde gästerna dra ifrån i målprotokollet.

– I andra är vi stabila. Även om de skapar en hel del hörnor har vi bra försvar och stabilt målvaktsspel, säger Folkesson.

Av bandystars - 16 december 2017 08:15

Husorganet och Daniel Svensson skriver på webben efter matchen

Bore utspelade av jumbon trots ledning

Hemmalaget Malmbäck hade sex raka förluster inför hemmamatchen mot BK Bore. Då blev det proppen ur för tabelljumbon med sju mål på 17 minuter.

BK Bore tog rättvist ledningen med 2-0 borta mot jumbon Malmbäck i början av första halvlek. Sen hände något.

– Vi gör det bra i början och det känns hur bra som helst. Sen gör de mål på precis allt, och kommer ifatt. Sen drar de ifrån och sätter alla hörnor som finns och då tappar vi huvudet och självförtroendet försvinner, säger spelande tränaren Sebastian Nilsson.

Malmbäck gör sedan sju raka mål på 17 minuter.

– Man blir vansinnig. Fokusen på defensiven försvinner och vi tar inte jobbet och tror att kompisarna ska göra det. De skjuter och gör mål på allt, säger Nilsson och fortsätter:

– Vi gör mycket mål också och hade defensiven funkat så hade vi vunnit.

Av bandystars - 16 december 2017 06:45

En haltande tabell och det är lite svårt att skilja vetet från agna ännu.

Av bandystars - 16 december 2017 06:27

Någon gång måste första förlusten komma och denna gång verkar det varit lite på sitt eget grep. Då det ryktas att spelare blev lite gnälliga när domslut och nystandet inte rullade deras väg tar de till storsläggan efteråt.

Följande skriver Mikael Fransson lagledare i Jönköping efter matchen på sin hemsida