Alla inlägg under oktober 2017

Av bandystars - 15 oktober 2017 20:00

Skirö vann en sväng match målmässigt tolkat via elitrapport 


Skirö AIK
8-5
Derby/Linköping Bandyklubb
 

Delad pott men en stund så var Målilla vinnare men något strulade i rapporteringen stod det oavgjort till slut dock i en match som tilltalat de som såg den live 

Jönköping Bandy IF
4-4
Målilla GoIF Bandy
 

Åby/Tjureda - Åtvidaberg ingen rapport finns att finna 

Av bandystars - 15 oktober 2017 07:00

Skirö - Derby Kl. 14,30 Sapa Arena


14:30
Skirö AIK
-
Derby/Linköping Bandyklubb
  

 

Inför matchen skriver Skirö Söndag kl 14.30 spelar herrlaget sin tredje träningsmatch. För motståndet svarar Derby. Kenth Sundberg ger oss några tankar inför matchen:
"Nu går vi in i säsongens tredje match. Denna gången står Derby på andra planhalvan. Ett lag som spelar i samma division men i en annan serie. De har visat stor potential så här i början av säsongen och vunnit de matcher vi sett. Inte så förvånande då deras tränare är den meriterade spelaren/tränaren Dennis Gustavsson . Känd för oss i Vetl...anda som en bra målvakt. I laget finns också Emil Halonen med ett förflutet hos oss.
Vi får tillbaka David Lund och Henrik Blom till denna match. Enligt plan kommer vi göra en del justeringar i uppställningen av laget. Vi är fortfarande i en sökande fas och så ska det vara i denna del av säsongen.
Vi har haft en bra träningsvecka så det känns bra.
Vi måste få bort de tio minuterna i matchen som vi tappat i de två första matcherna vi spelat. Vi kan inte släppa in tre-fyra mål på så kort tid å tro att vi får med oss ett positivt resultat. Vi har givetvis haft ett snack om detta så vi siktar på att det ska bli bättre.
Hörnorna känns ju bra och det är något som känns jättebra. Elva med och tre mål. Trettio mot och bara två insläppta.
Nu kör vi så det ryker på söndag. Kom gärna och kolla på nya Skirö herr!"


Åby/Tjureda - Åtvidaberg Kl. 16,45 Sapa Arena 

Matchen finns inte på elitrapport i skrivande stund 


Jönköping - Bore inställd p.g.a Bore hade lämnat återbud till Jönköping


Ny match blir istället Jönköping - Målilla 17,30 

17:30
Jönköping Bandy IF
-
Målilla GoIF Bandy
  



Av bandystars - 14 oktober 2017 20:45

Lite som att svära i kyrkan kanske men trotts Tjust förlorade på nytt och på mållinjen kämpar de. Var som sen kommer ut av dessa förluster tror dock Bandystars de  lär sig mycket av detta och blir favoriter när det kommer till kritan ändå då de matcher och är väl förberedda inför seriestarten 


Tjust Bandy
6-7
Borgia Norrköping BK
 
Av bandystars - 14 oktober 2017 07:00

Dagens match mellan Målilla och IF Stjärnan är inställd på grund av Stjärnan inte får ihop lag pga av sjukdomar så blir inte den matchen av.


Tjust - Borgia Kl. 18,30 


18:30
Tjust Bandy
-
Borgia Norrköping BK
  
Av bandystars - 13 oktober 2017 20:00

Stjärnorna och Bore tvingas ställa in sina matcher och då kommer frågan. Hur står det till med bandyspelarna i Oskarshamn med omgivning egentligen just nu?
Både Stjärnan och Bore kommer inte till sina matcher p.g.a.a sjukhuslegionen härjar vilt och spelarna ligger för fäfot nerbäddade, hosta nyser och känner sig i allmänhet sig dåliga och då blir det manfattigt och inget åka av att spela matcher konstatera Bandystars efter att läst vad Målilla skriver på sin hemsida

 

Imorgon lördag skulle Målilla ha mött IF Stjärnan. Men efter som Stjärnan inte får ihop lag pga. av sjukdomar så blir inte den matchen av.

 

Vi kommer vässa formen med ett träningspass under lördagen och istället möta Jönköping Bandy i Stinsen arena på söndag kl 17:30. Vi är glada att vi kunde få till en match under helgen, och då Bore hade lämnat återbud till Jönköping passar det ju att vi ställs mot varandra.

Av bandystars - 13 oktober 2017 19:34

Philip Svensk aktuell för spel med Målilla Bandy detta skriver Målilla på sin hemsida 

Philip Svensk finns tillgänglig för spel med Målilla Bandy kommande säsong.

Vetlanda BK och Målilla Bandy är överens om så kallade utvecklingsavtal för fyra spelare. En av dem är Målillakillen och elitseriemålvakten Philip Svensk.


Inför säsongen 2013/14 lämnade Philip Svensk Målilla Bandy för elitserieklubben Vetlanda BK. Svensk, som har ett antal landskamper på meritlistan från sin tid som junior, har sedan dess tillhört VBK. Där har det blivit en hel del spel i Elitserien och 22-åringen har förstås utvecklats i en positiv riktning.

 

Tuff konkurrens

Vi kan nu meddela att Philip Svensk kommer att finnas tillgänglig för spel med Målilla Bandy kommande säsong. Detta via ett utvecklingsavtal som gör att han kan spela i både VBK:s A-lag och i Målilla.

– Det är tuff konkurrens på målvaktssidan i Vetlanda, då de även har rutinerade David Borvall och Oscar Löfquist i truppen. Dessutom drabbades Philip av en fraktur på båtbenet i somras och har i och med det tappat viktig träning, säger Jonas Karlsson i Målilla Bandys sportgrupp.

 

Startat starkt

När vi för en tid sedan fick frågan från Vetlanda BK om vi kunde tänka oss att ha Philip Svensk på ett utvecklingsavtal var det förstås inget att tveka på.

– Philip är en Målillakille och en mycket duktig målvakt så det är klart att vi tackade ja. Inte minst eftersom vi bara har en egen målvakt i truppen i Niels-August Engelhart Corneliussen, som för övrigt har startat säsongen mycket starkt.

Hur mycket Svensk kommer att finnas tillgänglig för spel med rödvitt kommande säsong är omöjligt att säga.

– Det beror helt på hur det ser ut i Vetlanda och hur de väljer att matcha sina målvakter. Vi hoppas förstås att Philip får spela i Elitserien i år, men tycker också att det vore kul att få se honom på Venhagsvallen vid åtminstone några tillfällen, säger Jonas Karlsson.

Philip Svensk kommer att finnas med i den trupp som möter Jönköping i en träningsmatch i Nässjö på söndag.

 

Totalt tre målvakter

Ytterligare två målvakter från VBK finns på utvecklingsavtal med Målilla Bandy. Det handlar om två juniorer, Målillakillen Alfred Karlsson och Rasmus Bohlin.

– Det känns bra att vi har kunnat trygga målvaktssidan med hjälp av Vetlanda, tycker Jonas Karlsson.

Även en utespelare från Vetlandas P20-lag kommer att kunna spela med Målilla kommande vinter och det handlar om Hampus Göransson.

Av bandystars - 13 oktober 2017 07:38

19:30
Malmbäcks IF
-
Månsarps IF
  


Resultat 

Malmbäcks IF8-4Månsarps IF

Av bandystars - 10 oktober 2017 19:32

Bandystars ser det som lilla julafton och äntligen får vi supporters ute i periferin se vilka stjärnor det finns i laget denna säsong, när Stjärnorna möter ärkerivalen från landet Målilla i en träningsmatch i Stinsens arena Kl. 15,30 den 14 okt

 


Målilla Bandy



14 okt, 15:30


Stinsen Arena Nässjö



IF Stjärnan


 

Annars är det sig likt, traditionen håller sportchefen stenhårt på och detta år har inget kommit ut om någon lämnat laget för att testa om isen är bättre spolad annorstädes eller om det tillkommit någon är det tyst även om detta
Så det finns nog de som betvivlar finns det tillräckligt med spelare som tränat i ishallen och utomhus senaste veckorna, detta vet endast de närmaste stars som hållit ett öga på om de sett några stjärnskott

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards