Alla inlägg under september 2017

Av bandystars - 17 september 2017 16:06

Dax för träningsmatch nr 1 för A-laget!

Nu trappar säsongen upp för JB A-lag! Söndagen den 17 september spelar laget nämligen den första träningsmatchen där JB möter BK Derby i Sapa Arena, Vetlanda kl 13.30 A-laget har genomfört barmarksträning en längre tid och de senaste veckorna har även ett antal ispass i Kinnarps Arena avverkats. Efter nedflyttningen till Div 1 är det en hel del ändringar som genomförts i JB.
"- A-lagstruppen är förvisso inte helt slutligt spikad men det är fullt lag som tränar och det kan bli en spännande säsong", säger den för säsongen nye tränare David Kjellqvist. "- Sportgruppen har lyckats få ihop alla delar med flera äldre rutinerade JB-spelare, några nyförvärv samt ett antal av föreningens egna juniorer, så jag har bra spelarmaterial att jobba med i vinter", fortsätter David som tydligt har tillförsikt inför säsongen. Det är ett gyllene tillfälle iår att påbörja succession av egna spelare i föreningen, bygga för framtiden där mix av rutin och "ungdomlig iver" kan komma känneteckna kommande säsong! Så fort truppen är slutligt spikad kommer den att presenteras här på sidan!
Vad vet vi om BK Derby? Ja, det mest spännande inför söndagens möte är att JB's tränare förra året Dennis Gustavsson numera återfinns i Derby, tillsammans med assisterande tränare Martin Grändås som vi känenr från förra säsongen i JB-tröjan! Blir det månne en lika intressant match på ledarbänken som på isen? Ja, det kan ni förhoppningsvis följa via Elitrapport lajv - matchen är upplagd!

Läs hur det gick via denna länk 

13:30
Jönköping Bandy IF
2-3
BK Derby
 



Nu drar det igång!

Av bandystars - 6 september 2017 09:00

Följande träningsmatcher är klara 

14 okt Målilla – Stjärnan kl. 15,30 Stinsen Arena

20 okt Malmbäck – IF Stjärnan Kl. 19,30 Stinsen Arena

28 – 29 okt Cup Stinsen Arena

Av bandystars - 5 september 2017 10:40

Ett mycket rutinerat nyförvärv är klart för Skirö AIK! Klubben har i dagarna gjort klart med Hannes Karlsson, senast från IFK Motala.
Hannes Karlsson har kvalat till elitserien med i tur och ordning Tranås, Nässjö och nu senast Motala. Tanken var att han skulle spelat med Motala i elitserien men så blir nu inte fallet.
-Vi är supernöjda med att Hannes valt att spela för oss, säger matchcoachen Kenth Sundberg.
Utförligare intervju och information om Hannes kommer inom kort.

...

Hjärtligt välkommen till Skirö AIK, Hannes! Skriver Skirö på Facebook 

Utförligare intervju och information om Hannes kommer inom kort....

 
Skirö AIKs foto.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards