Alla inlägg under april 2017

Av bandystars - 4 april 2017 05:53

Målvakt klar för BoIS! detta skriver Tranås BoIS på sin hemsida

Johan Hedbris.

Vi kan nu presentera vårt fjärde nyförvärv för säsongen, målvakten Johan Hedbris, tidigare spelande för Målilla i division 1, har nu skrivit på kontrakt med BoIS. Avtalet sträcker sig över 3 år.  

Johan är en en reslig målvakt med bra utkast. Han fyller 24 år i år och det ska bli roligt att se hur han vidareutvecklas i BoIS.    



Av bandystars - 3 april 2017 11:46

Bandystars kommer att försöka hålla koll på vad som händer i klubbarna men inser att allt lär inte bli känt för allmänheten brukar några klubbar dock köra med öppen dörr

Fem spelare klara till säsongen 2017/18

Daniel Skoog är en av spelarna som har gett klartecken till fortsatt spel.

Sportgruppen kan nu presentera de fem första spelarna som har gett klartecken för spel i Målilla Bandy kommande säsong. Det handlar om fem egna produkter.

 

* Daniel Skoog. "Danne" är en mycket viktig spelare för oss, både när det gäller bandykunnande och hjärta för föreningen. Vi kan nästan se honom som ett halvt "nyförvärv" då han missade store delar av den gångna säsongen på grund av en hjärnskakning.

 

* Eric Sundberg. En mycket träningsvillig spelare som vill mycket med sin bandy. Även i Eric har vi mer eller mindre ett halvt "nyförvärv" då han missade en stor del av förra säsongen på grund av flera skador. Får han vara skadefri kommande säsong finns det stor utvecklingspotential.

 

* Eric Ottosson. Gjorde comeback i B-laget för ett par år sedan och tog inför säsongen 2016/17 steget upp i A-laget. Gjorde ett antal matcher i division ett den gångna säsongen.

 

* Marcus Skoog. Har sin första hela A-lagssäsong bakom sig och precis som för Eric Ottosson blev det ett antal matcher i division ett 16/17.

 

* Knut Gunnarsson. En 15-årig mittfältare som vi tror mycket på. Tränade en del med A-laget redan den gångna säsongen och fick också göra debut i division ett i en match mot Bore. Brinner för bandyn och vill tråna hårt för att utvecklas.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards