Alla inlägg under april 2017

Av bandystars - 13 april 2017 06:00

SM-guldmedaljör stannar i Målilla

Oskar Nilsson stannar i moderklubben.

Vi kan nu presentera nästa pusselbit i truppbygget till säsongen 2017/18. Det är egna produkten Oskar Nilsson som har bestämt sig för en fortsättning i rödvitt.

 

Oskar Nilsson har tillhört A-truppen i ett antal säsonger och har hela tiden tagit kliv i sin utveckling. Det gäller inte minst under den nyligen avslutade säsongen, där Oskar dubblerade spel i Målilla med att spela för Vetlanda BK P20. Där fick Målillakillen ett mycket fint avslut på säsongen när han var med och vann SM-guld.

Vi är förstås mycket glada över att Oskar nu har lämnat klartecken för en fortsättning i rödvitt. Med den härliga inställning till sporten som han har så tror vi att han kommer ta ytterligare kliv i utvecklingen kommande säsong.

 

Trupp och ledarstab just nu:

Spelare: Daniel Skoog, Eric Sundberg, Eric Ottosson, Marcus Skoog, Knut Gunnarsson (uppflyttad från pojklaget), Felix Andersson (ny från Malmbäck/Nässjö) och Oskar Nilsson.

Huvudtränare: Johnny Quiros.

Assisterande tränare: Ove Nilsson.

Övriga ledare: Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

Av bandystars - 12 april 2017 06:00

15 spelaren att ge klartecken för nästkommande säsong är Rasmus Brunosson.
Presentation: En ung mycket lovande spelare. Han tog också upp sitt bandyspel under säsongen i andra- och P18-laget. Efter sina insatser där fick han chansen i a-laget och där gjorde han bra ifrån sej. Allround spelare men har en bra spelförståelse både offensivt och defensivt. Tog för sej och hade stor vilja att delta i de matcher han gick chansen. Visade att han är väl värd chansen att få vara med i ...a-truppen. Spelar fotboll och det är hans förstaidrott.

Tidigare presenterade spelare:
Jakob Andersson
Fredrik Söderberg
Henrik Blom
Sebastian Sundberg
David Lundh
Pän Ljungberg
Joel Göransson
Philip Zander
Erik Tidblom
Adam Lillieqwisth
Eric "Tjust" Karlsson
Tim Asplund
Viktor Johansson
Tobias Lisell

Visa mer
Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 11 april 2017 06:00

I dag kan vi presentera nyförvärv nummer två - Tim Asplund. Tim kommer från VBKs ungdomsled.
Presentation: Stor kraftfull spelare. Stark man mot man. Den dagen han bestämmer sej på riktigt kommer Tim bli riktigt vass. Kul att han valt att fortsätta din karriär hos oss. Kompis med många i laget och kommer snabbt komma in i gruppen.
Välkommen till Skirö AIK!

Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 10 april 2017 06:00

Dussinet fullt! Spelare nr 12 att lämna klartecken för kommande säsong detta skriver de på sin facebooks  grupp
Ung mycket utvecklingsbar målvakt. Egen produkt. Har varit med runt A-laget hela säsongen. Vill hela tiden utvecklas och lyssnar på råd. Kommer lära sej mycket av Philip Zander. De gånger han fått stå/hoppa in i A-laget har han gjort det med bravur. Har visat att han är en god målvakt vid spel i andralaget och P18. Vassa utkast.

Tidigare presenterade spelare:
Jakob Andersson...
Fredrik Söderberg
Henrik Blom
Sebastian Sundberg
David Lundh
Pän Ljungberg
Joel Göransson
Philip Zander
Erik Tidblom
Adam Lillieqwisth
Eric "Tjust" Karlsson

Av bandystars - 9 april 2017 06:00

Första nyförvärvet inför säsongen 2017/2018 är klart! Detta skriver de på sin facebooks grupp 
Det handlar om Tobias Lisell som i fjol kombinerade spel i VBK P20 med spel i Skirös seriekonkurrent Tjust Bandy.

Beskrivning av Tobias: Forward. Bra skott. Bra skridskoåkning. Tar defensivt ansvar. Utvecklingspotential i positionsspelet. Bra och ödmjuk kille som kommer passa perfekt in i laget.

...

Välkommen till Skirö AIK!

Visa mer
Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 8 april 2017 06:00

Kapten Walfredsson förlänger skriver Tjust på sin hemsida

 
Kapten Walfredsson förlänger
 
David Walfredsson tackade på onsdagen ja till en förlängning med Tjust Bandy, detta blir Davids 17:e säsong i A-laget.

- En kulturbärare och en fantastiskt duktig bandyspelare, vi är oerhört glada att David tackade ja så pass tidigt. Det ger oss ett bra utgångsläge i det fortsatta truppbygget inför kommande säsong.

- David har varit en uppskattad lagkapten dom senaste säsongerna både av medspelare och övriga ledare.

- David hade en del skadeproblem i slutet av förra säsongen, för att komma tillrätta med detta har klubben tillsammans med David och flera läkarspecialister lagt upp en rehabplan så att detta inte ska besvära David framöver.

 Nu går arbetet vidare där prioriteringen ligger på dom spelare från förra säsongens trupp som inte har förlängt, men också på intressanta nya spelarkontakter.

 - Vi vill vara ett topplag i div 1 och spela bandy enligt den spelmodell som sjösattes förra säsongen, modellen passade oss bra och där vi slutade förra säsongen ska vi börja nästa säsong.

Av bandystars - 7 april 2017 06:00

Målilla ser om sitt hus tidigt och är inte blygsamma om detta

Felix är Målilla Bandys första nyförvärv

 
Felix Andersson har bestämt sig för spel med Målilla Bandy.

Målilla Bandy har gjort klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 2017/18. Det handlar om 20-årige Felix Andersson, senast i Nässjö IF och Malmbäcks IF.

 

Felix Andersson kommer ursprungligen från Torup i Halland och hamnade i Nässjö när det var dags att börja gymnasiet. Efter tre år på bandygymnasiet blev han sedan kvar i den småländska staden.

Inför säsongen 2016/17 fick han chansen att både träna och spela träningsmatcher med Nässjö IF:s allsvenska lag. Under säsongen blev det sedan spel i Nässjö P20 och Malmbäck i division ett. Felix hann också med en handskada som höll honom borta från bandyspel under större delen av januari och februari. Han avslutade dock säsongen med att spela ett par matcher och är nu fullt återställd efter skadan.

 

Talang och vilja

Felix Andersson är en allround spelare som kan användas både som back och på mittfältet och vi tror att han kommer få en fin utveckling hos oss. Talangen och viljan för att göra något bra finns definitivt där.

Felix själv ser fram emot en ny utmaning i en ny miljö och genom att ta ett mycket snabbt beslut har han verkligen visat att han vill spela i rödvitt kommande säsong.

 

Välkommen till Målilla Bandy, Felix!

 

Trupp och ledarstab just nu:

Spelare: Daniel Skoog, Eric Sundberg, Eric Ottosson, Marcus Skoog, Knut Gunnarsson (uppflyttad från pojklaget) och Felix Andersson (ny från Malmbäck/Nässjö).

Huvudtränare: Johnny Quiros.

Assisterande tränare: Ove Nilsson.

Övriga ledare: Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

Av bandystars - 6 april 2017 19:47

I går kväll blev det klart att Johnny Quiros fortsätter som huvudtränare i Målilla Bandy över säsongen 2017/18.

Det är också klart med en fortsättning för övriga ledarstaben; Ove Nilsson (assisterande tränare), Tomas Karlsson, Leif Malmborg, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

 

Vi kan med glädje berätta att en av de viktigaste pusselbitarna inför kommande säsong kom på plats i går när Johnny Quiros skrev på ett nytt ettårskontrakt med Målilla Bandy.

Johnny Quiros kom från Vetlanda BK P20 inför säsongen 2016/17 och är mycket omtyckt i spelartruppen och i föreningen i stort. Från vår sida var det ingen tvekan om att vi ville se en fortsättning med Johnny och vi är glada att han nu har kommit fram till samma slutsats.

 

Hela ledarstaben är klar

Johnny Quiros står för en modern och rolig bandy, vilket uppskattas av både spelare och publik. Han är också en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna som passar perfekt in i Målilla Bandy.

Vidare kan vi berätta att hela teamet runt Johnny Quiros också är klart. Det handlar om Ove Nilsson (assisterande tränare) samt övriga ledare i form av Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus. Det känns mycket tryggt att ha de här personerna med på den fortsatta resan. Alla har ett mycket stort rödvitt hjärta och besitter olika kvalitéer som gör dem till ett perfekt team.

 

Trupp och ledarstab just nu:

Spelare: Daniel Skoog, Eric Sundberg, Eric Ottosson, Marcus Skoog och Knut Gunnarsson.

Huvudtränare: Johnny Quiros.

Assisterande tränare: Ove Nilsson.

Övriga ledare: Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards