Alla inlägg under april 2017

Av bandystars - 21 april 2017 06:00

Spelare nummer 20 som gett klartecken till spel i SAIK nästa säsong är Viktor Holmberg. Viktor spelade i vintras i VBKs och Skirö AIKs gemensamma P18, och tar nu klivet från VBK till SAIK.

Presentation: Victor är en stark försvarsspelare som är klok i sitt spel. Spelade libero i P18 och gjorde det med bravur. Lägger heller inga fingrar emellan. Spelar fotboll i Holsby och där ofta mittback trots att han är så ung. Visar att han är en klok spelare. Kommer att utvecklas enormt ...under kommande säsong och bestämmer egentligen själv hur bra han vill bli. En av våra framtidskillar som redan nu är med och tävlar om plats i laget.

 
Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 20 april 2017 06:00

Ännu en nyhet att glädja sig åt under påskhelgen: Kenth Sundberg fortsätter i rollen som matchcoach!
Kenth har under eftersäsongen varit engagerad i arbetet med spelartruppen och har haft siktet inställt på nästa säsong. Men han har avvaktat att ge definitivt besked om vilken roll han vill ha eftersom han logiskt nog ville invänta besked från en huvudtränare om vem denne ville se som medarbetare.
Kenth är en stor profil i Vetlandaidrotten, i Smålandsbandyn och har ett bandyhjärta i elitklass!

Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 19 april 2017 06:00

Nu är det klart att Daniel Glasan Gustavsson fortsätter som tränare för herrlaget!

Redan då Glasan skrev på tränarkontraktet inför fjolårssäsongen var klubbens målsättning att det skulle bli en lösning som sträckte sig över mer än en säsong. Att få behålla en kompetent och välutbildad tränare och kontinuitet är något Skirö AIKs herrbandysektion är mycket nöjd med! Glasan var i vintras spelande tränare och parkerade sig som vanligt i toppen av seriens skytteliga, denna gång blev det en tredjeplats med 27 gjorda mål. Tanken är att han även kommande vinter ska kombinera tränarrollen med spelarrollen.

Skirö AIKs foto.

Av bandystars - 18 april 2017 06:00

# 18 skriver nytt kontrakt med Tjust Bandy

Ännu en av våra startspelare och egna produkter från förra säsongen #18 Simon Oscarsson (22 år) har skrivit på ett nytt kontrakt med Tjust Bandy.

Kontraktet som skrevs under på Torsdagen gäller dom närmaste två åren.
- Simon är en av dom spelare som vi har prioriterat, han kommer i framtiden att vara en kulturbärare och en spelare med stort Tjusthjärta.
- Simon har den senaste säsongen spelat in sig på en ytterhalvplats, där har han med sin tunga skridskoåkning och sin fina teknik rivit upp stora sår i motståndarnas försvarslinjer.
- Vi är mycket nöjda och tacksamma för Simons påskrift, han visar tydligt att han tror på vår spelidé och kommer vara viktig kugge i många år framöver.
Av bandystars - 17 april 2017 06:00

Eric Karlström har lämnat klartecken skriver Målilla på sin hemsida

Eric Karlström är klar för en fortsättning i rödvitt.

Nu har ytterligare en av våra egna produkter lämnat klartecken för spel säsongen 2017/18. Den här gången rör det sig om Eric Karlström.


Vi är förstås måna om att ha så många egna produkter som möjligt i laget. Därför känns det mycket bra att även Eric Karlström nu är klar för fortsatt spel.

Eric är en väldigt laglojal spelare där tränare och lagkamrater alltid vet vad de kan vänta sig både vid träning och match.

Av bandystars - 16 april 2017 06:00

Skirö AIK har fått klart med två högklassiga nyförvärv. Malmbäcks Victor Strand och Victor Friman har ritat på för SAIK!
27-årige Victor Strand är fostrad i Nässjö IF där han också gjort ett antal A-lagssäsonger i allsvenskan. Han har också representerat Tranås BoIS i allsvenskan samt Målilla GOIF och Malmbäcks IF i division 1.
-Jag tycker att Skirös sätt att spela bandy passar mig bra och jag tror att jag kan bidra till att laget kan utveckla det spelsättet ännu mer. Det är ...huvudskälet till att jag väljer Skirö. Sedan har jag fått en bild av att det är en mycket bra förening, jag har pratat en hel del med Fredrik Söderberg som jag spelat ihop med i Nässjö, förklarar Victor Strand.
22-årige Victor Friman har också NIF som moderklubb och har också hunnit representera Malmbäcks IF under tre säsonger.
-Jag har känt att jag vill prova nåt nytt, så den här möjligheten kom perfekt. Jag tror att det är bra för min utveckling, säger han.
Matchcoachen Kenth Sundberg beskriver nyförvärven så här:
Strand är rutinerad och har spel från högre division med sej. Riktigt vass på skridskorna. Vinnarskalle. Näsa för målet. Ligger på linan och åker rätt och får därför många bra lägen. Utmanar mycket i djupled.
Friman är bra skridskoåkare. Lagspelare. Oöm och tuff. Vinnarskalle och vill mycket. Kan spela på många positioner men har nog sina starka sidor i det defensiva spelet.

Välkomna till Skirö AIK!

Tidigare presenterade spelare:
Jakob Andersson
Fredrik Söderberg
Henrik Blom
Sebastian Sundberg
David Lundh
Pän Ljungberg
Joel Göransson
Philip Zander
Erik Tidblom
Adam Lillieqwisth
Eric "Tjust" Karlsson
Tim Asplund
Viktor Johansson
Tobias Lisell
Rasmus Brunosson
Philip Samuelsson

Visa mer
Skirö AIKs foto.
Av bandystars - 15 april 2017 06:00

Karlsson blir moderklubben trogen

I dag kan vi presentera nästa spelare som har gett klartecken för spel i Målilla Bandy kommande säsong. Det handlar om egna produkten och anfallaren Erik Karlsson.

 

Erik Karlsson är en spelare med ett unikt målsinne. Han har förmågan att stå på rätt ställe och har dessutom ett bra skott.

Den gångna säsongen stördes av en knäskada som gjorde att han missade hela försäsongen och inte var tillbaka i spel förrän i december. Totalt blev det sju mål på 13 matcher i division ett, att jämföra med 17 mål säsongen innan.

 

Det är glädjande att Erik blir kvar i klubben och efter en rejäl försäsong hoppas vi att han är redo att prestera på en hög nivå igen.

 

Trupp och ledarstab just nu:
Spelare: Daniel Skoog, Eric Sundberg, Eric Ottosson, Marcus Skoog, Knut Gunnarsson (uppflyttad från pojklaget), Felix Andersson (ny från Malmbäck/Nässjö), Oskar Nilsson, Lucas Eberhardzon (ny från Nässjö P20/Malmbäck) och Erik Karlsson.
Huvudtränare: Johnny Quiros.
Assisterande tränare: Ove Nilsson.
Övriga ledare: Leif Malmborg, Tomas Karlsson, Jörgen Nilsson, Alexander Emanuelsson och Marcus Håkansson Kilvéus.

Av bandystars - 14 april 2017 06:00

Eberhardzon spelar med rödvitt kommande säsong

Lucas Eberhardzon har bestämt sig för spel i Målilla Bandy.

Målilla Bandy har gjort klart med sitt andra nyförvärv. Det är 20-årige Jönköpingskillen Lucas Eberhardzon som har bestämt sig för spel i rödvitt.

 

Lucas Eberhardzon har en liknande bakgrund som vårt första nyförvärv Felix Andersson. Han har ett förflutet på bandygymnasiet i Nässjö och spelade den gångna säsongen med både Nässjö IF P20 samt Malmbäcks IF.

 

Stor utvecklingspotential

Lucas är en halv/mittfältare med bra driv som kan göra det oväntade på isen. När vi mötte Malmbäck på bortais den gångna säsongen så lekte han med oss långa stunder i den första halvleken. Vårt senaste nyförvärv gör också en hel del poäng. Säsongen 2016/17 svarade han för 11 poäng (4+7) på 17 matcher med Nässjö IF P20 och 10 poäng (2+8) på 16 matcher med Malmbäcks IF.

Vi ser en stor utvecklingspotential i Lucas och ser fram emot att få se honom ta ytterligare kliv i den rödvita dressen.

 

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards