Alla inlägg under april 2016

Av bandystars - 6 april 2016 05:15

Hårdskjutande vinnarskalle! skriver Skirö på sin hemsida


Henrik Blom har också bestämt sig för spel i Skirö! Den hårdskjutande försvarsspelaren kommer nästa säsong fortsätta förgylla Sapa Arena med sitt spel men nu gång i Skirös färger. -Vi är oerhört glada över att Henrik bestämt sig för att ansluta sig till oss, säger matchcoachen Kenth Sundberg.
Henrik spelade förra året i VBK P20-lag. Han har också under två säsonger provat på seniorbandy genom utvecklingsavtal först i Åby och förra säsongen i Stjärnan. Henriks styrkor är hans fina skridskoåkning, fysiska spel och vinnarskallen. -Vinnarskallen kan ibland spela honom ett spratt men det är också den som driver honom till att prestera på planen, säger Kenth Sundberg.
Henrik har också en annan färdighet och det är att han är en ruskigt bra hörnrusare. -Ska bli oerhört skoj att få jobba med Henrik och jag vet att han förutom att vara en bra bandyspelare är en riktigt bra kille i omklädningsrummet. Henrik passar riktigt bra in i det vi vill göra med herrlaget, säger Kenth Sundberg.
Av bandystars - 5 april 2016 05:15

Varken Hampus Karlberg eller Erik Pettersson kommer att spela i Målilla Bandy kommande säsong skriver Målilla på sin hemsida.


Hampus har bestämt sig för att spela på hemmaplan i Skirö AIK. Ett SAIK som har ansökt om en plats i nästa års division ett. Om man får en plats eller inte återstår att se.

Erik Pettersson ersatte Jonas Persson i mitten av januari. Det stod tidigt klart att Erik inte skulle bli kvar då han bor i Vaggeryd.

 

Vi hälsar Hampus och Erik lycka till i framtiden

Av bandystars - 4 april 2016 05:15


Fredrik Johansson blir kvar i Målilla Bandy.

Fredrik Johansson, med 14 säsonger i Vetlanda och Nässjö på meritlistan, är klar för en fortsättning i Målilla Bandy.

Detta skriver Målilla på sin hemsida

Efter sju säsonger i Vetlanda BK och sju säsonger i Nässjö IF värvades Fredrik Johansson till Målilla Bandy inför säsongen 2015/16. Nu står det klart att mittfältaren fortsätter i rödvitt.

 

Att få klart med en spelare av Fredrik Johanssons kaliber betyder förstås mycket för oss. Här finns kvalité, rutin och en vilja att alltid göra det bästa för laget. Den gångna säsongen gjorde Fredrik 16 poäng (5+11) och där finns det säkerligen mer att hämta.

 

Fredrik Johansson är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge. Ett pussel som nu fortsätter att läggas med fortsatt fokus att vara ett topplag i division ett.

Av bandystars - 3 april 2016 15:31

Nu har också Christoffer Karlsson bestämt sig för en fortsatt satsning i Målilla Bandy.

 

Christoffer Karlsson.

23-årige Christoffer Karlsson gjorde comeback på bandyplanen inför säsongen 2014/15 efter många års frånvaro. Hittills har det inte blivit så mycket speltid i A-laget, men Christoffer kämpar på och det ska bli spännande att se hur hans utvecklingskurva fortsätter kommande säsong.

 

Spelartrupp och ledarstab just nu:
Spelare: Victor Svensson, Erik Karlsson, Daniel Skoog, John Svensson, Alexander Nelson, Marcus Skoog, Eric Ottosson (uppflyttad), Linus Ahlstedt (uppflyttad), Eric Sundberg, Eric Karlström, Martin Johansson, Fredrik Johansson och Christoffer Karlsson.
Ledare: Jörgen Nilsson, Leif Malmborg, Tomas Karlsson och Marcus Kilvéus Håkansson.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards