Alla inlägg under december 2015

Av bandystars - 17 december 2015 05:15

Lördagen den 19 december kommer Tjust Bandy på besök till Arena Oskarshamn. Matchen startar kl. 14.00

   

De tuffa matcherna avlöser varandra. Mot Målilla fick vi till slut se oss besegrade. På lördag kan vi med andra ord räkna med ett revanschsuget lag som Tjust ställs emot.

 

Spelade matcher de senaste 10 åren har Stjärnorna vunnit 6 spelat en oavgjord och 7 förluster så det är dags att reglera siffrorna så jämviktsläge uppstår

Av bandystars - 16 december 2015 19:19

Vinn entrébiljetter till matchen mellan Stjärnor och Tjust på lördag

   

På Facebook har vi utlyst en tävling där 5 personer vinner en biljett var till matchen mot Tjust. Läs mer om det i länken eller nedan

 

200 gillare! Vi har nu kommit upp i 200 gilla-markeringar här på Facebook.

 

Det vill vi tacka alla er genom att utlysa en tävling till lördagens hemmamatch mot Tjust Bandy. 5 st har chans att vinna varsin matchbiljett.

Allt du behöver göra är:

 1. Gilla våran Facebooksida

 2. Gilla & dela detta inlägg

 

Vinnarna dras på fredag eftermiddag

Av bandystars - 15 december 2015 07:36

Helgen 18-19 mars går den svenska bandyfinalen av stapeln på Tele2 Arena i Stockholm. Flera nyheter planeras inför den 110:e bandyfinalen och biljettförsäljningen har öppnat

Om det blir några Stjärnor som tar bussen upp vet inte Bandystars något om i skrivande stund. Tag kontakt med ledarstaben och övriga läsare av Bandystars från andra klubbar kontakta er klubb och fråga dessa annars går det att köpa egna biljetter och boka en helg i vår huvudstad


Bandyfinalen 2016 blir den 110:e i ordningen och är således en av de mest anrika finalerna inom svensk idrott. Helgen inleds på fredagskvällen med finalen i juniorelitserien och efterföljs av damfinal, bandybrunch och herrfinal under lördag. Förutom bandyfinaler av högsta klass kommer helgens besökare att få uppleva ett nytt aktivitetsområde i anslutning till arenan. Helgen avslutas på Annexet där den klassiska bandygalan arrangeras. Med andra ord en fullspäckad bandyhelg med förhoppningsvis över 30 tusen bandysupportrar på plats. Detta får ni inte missa!

Biljetter

Biljettförsäljningen är öppen och ni finner samtliga tillgängliga biljetter på nedanstående länk. Den perfekta julklappen!

Biljetter till bandyfinalen 2016

Hemmaplan

I samband med finalerna presenteras ett nytt aktivitetsområdet på arenatorget, Hemmaplan. Torget kommer att andas och pulsera i bandyns tecken med föreningar, underhållning och aktiviteter för alla på plats. Hemmaplan öppnar 12.00 på lördagen, se till att vara på plats vid arenan i god tid.

Föreningserbjudande – sista bokningsdag närmar sig

Till dessa finaler har föreningserbjudandet uppdaterats och förbättras. Läs mer om föreningserbjudandet via nedanstående länk och se till att just Din förening bokar biljetter snarast. Sista dag för bokning är 11 januari 2016.

Föreningserbjudande

Av bandystars - 14 december 2015 07:45

8-3 till Bore/Stjärnan mot Nässjö läser Bandystars på Bore/Hemsida

En match som hade allt som en match inte ska innehålla slagsmål, slarv, och dåligt spel dvs inget som vi tar med oss i framtiden .....ja ja det fanns en och annan glimt på plan. Nässjös små lirare spelade tufft och hårt .....åkte masurka med våra spelare som var både en och två huvud längre, hade ett bättre passningsspel och gjorde ett riktigt fint spelmål.

 

4-3 i halvtid och spelet gick fram och tillbaka likt en skyttel i en mattväv. Men vist fanns det glimtar av bra spel från B/S också då vi släppte boll så som när William spelade fram Linus med en fantompassning och när Simon spelade bakåt till Lucas (tyvärr bortdömt). Släpper vi bara boll så kommer alla att vara mer delaktiga och alla kommer att utvecklas bättre och ha roligt på plan samt inte minst så viktigt .......att vi blir ett mycket bättre lag.

Vi tar nya tag mot Jönköping Forza Bore/Stjärnan😀

Av bandystars - 13 december 2015 17:57

 

Bore tog säsongens första seger efter rysare. Efter tre raka förluster kom första segern för Bore. Tacka nyförvärven och Sebastian Nilsson för det. Detta skriver husorganet på webben

 

– Vi är topp två i den här serien, säger fyramålsskytten Adam Nicklasson.

Inför säsongen spände BK Bore bågen rejält. Hela laget behölls och poängmaskinerna Daniel ”Glasan” Gustavsson och Adam Nicklasson hämtades in från allsvenska Skirö-Nävelsjö.

 

Initialt har dock Boremaskineriet hackat.

 

– Åtvidaberg borta är en match vi ska vinna, men annars har vi ju haft en tuff start med matcher mot Åby/Tjureda och Målilla, säger Adam Nicklasson efter 8–4-segern på Arena Oskarshamn.

 

Malmbäck vann serien i fjol och har inlett årets säsong bra. Matchen stod och vägde ända in i slutet. Vid ställning 5–4 hade gästerna till exempel ett skott i insidan av stolpen. Men i stället kontrade Bore sönder Malmbäck och rann i från på slutet.

  

Och det var Nicklasson (fyra mål och en assist) och Gustavsson (2+0) som tillsammans med Sebastian Nilsson (2+3) var stora segerorganisatörer.

 

– Fantastiskt skönt att äntligen få vinna, även om spelet kanske inte var det bästa. Jag tror att den här segern kan ge oss lite islossning. Vi har så hög kapacitet att vi kommer börja vinna matcher. Funkar det för oss är vi topp två i den här serien, säger fyramålsskytten Niklasson som trivs i sin nya klubb.

– Allt har verkligen varit kanon. Det är en skön förening och goa grabbar i laget.

 

Matchlogg

Matchrapport


 

Av bandystars - 13 december 2015 07:35

Månsarp kämpade och Åtvidaberg kom undan med blotta förskräckelsen på Råslätt. Utvisningar och en straff blev Månsarp fall när Bandystars tolka statistiken.

Åtvidaberg skriver på sin hemsida
ÅBK tog 2 viktiga poäng genom att besegra jumbon Månsarp på bortaplan med 4-2 (2-1). En STARK laginsats av ÅBK. Målskyttar: Albin Wretman, Tobias Enander, Jesper Åkerlund och Kalle Knutsson. Mera info kommer.

Matchprotokoll

Av bandystars - 12 december 2015 07:10

Mediorna hyllar Målilla efter derbyvinsten över våra Stjärnor och låt dom gå på vi klarar oss nog ändå.

   

Radio Kalmar skriver på webben och sänds också i nyhetssändningarna Målilla vann det första derbyt i bandyettan mot Stjärnan med 6-3 under fredagen. Stor hjälte blev målvakten Johan Persson som stod för ett par svettiga räddningar i hemmalaget.

Johan Persson "Det måste var något annat än vatten man har druckit"

Lyssna  (1:53 min)

Det kändes som att hela Målilla hade väntat på hemmapremiären i bandyettan när man på fredagen tog emot den värsta antagonisten Stjärnan från Oskarshamn på venhagsvallen. Det började bra för hemmalaget och redan i den fjärde minuten satte Stanislav Klyushanov 1-0 till Målilla. Publiken men till mestadels tifogruppen happy clappers exploderade efter det tidiga målet. Lagen följdes sedan åt och i halvtid var ställningen 2-2. Supporten Christoffer Mikunen var nöjd med halvtidsresultatet 2-2 men poängterade att matcherna mot Stjärnan brukar vara jämna överlag.

 

”Det blir alltid jämna matcher mot Stjärnan, vilket är rätt så roligt men väldigt jobbigt för oss supportrar.

 

Om Stjärnan hade spelövertaget i första halvlek så var det ombytta roller i den andra. Hemmalaget Målilla dominerade fullständigt från den första minuten av andra halvlek till att domaren Håkan Grunditz blåste i visselpipan och avslutade derbyt. Stor matchhjälte blev målvakten Johan Persson som briljerade i målet för sitt Målilla.

 

”I första gör jag ingen speciell räddning på det sättet men sen räddar jag någon situation i andra.

 

För Stjärnans del så inkasserade man sin första förlust för i år och lagkaptenen Sebastian Karlsson var minst sagt missnöjd med derbymatchen.

 

”Det är surt men egentligen är det välförtjänt. Vi var sämre idag men vi får ta nya tag istället.

Av bandystars - 12 december 2015 07:00

Repris när Målilla derbyvann mot Stjärnan Målilla avgjorde derbyt mot Stjärnan i andra halvlek.  Segervapnen: publiken och minnen från i fjol. Detta skriver husorganet i dag på webben  – Underbart, säger kaptenen Victor Svensson

 

(Fler bilder hittar ni på webben )

 

Förra säsongen ledde Stjärnan derbyt på Venhagsvallen med 3–1 i halvtid. Sedan gick Målilla ut och vände på steken i en fyrverkerilik andrahalvlek.

 

Nu var ställningen 2–2 i halvtid.

 

– Det sista Lüning (Jesper, tränaren) sa i halvtid var: ”Tänk på förra årets match, spinn på den känslan”. Och det är en match jag kan vakna mitt i natten och få flashbacks till så det var inga problem, garvar Målillakaptenen Victor Svensson direkt efter slutsignalen.

 

Det blev en kopia. Stjärnan gjorde visserligen 3–2 tidigt i andra, men sedan satte Målilla fyra raka mål och bars fram av en extatisk hemmapublik.

 

– Publiken är helt fantastisk. I bland är jag hemma efter midnatt efter träningarna och sedan ska jag upp och jobba 06.45, men det här gör varje mil värd att åka, säger Nässjöbon Victor Svensson och pekar ut över läktaren där fansen firade långt efter slutsignalen.

 

Själv dundrade han in två hörnor och var bäst på isen.

 

I Stjärnanlägret var det desto mer dämpat.

 

– Det känns lite tröstlöst. Så länge isen var bra så såg det bra ut, men så snart regnet kom fick vi det svårt, säger tränaren Urban Sandvall.

 

– När vi gjorde 3–2 så var känslan att vi skulle gå i från, men så kom regnet och gjorde isen knottrig och svårspelad och då handlar det bara om vem som krigar bäst. Och Målilla krigar bättre än oss, säger sportchefen Pelle Folkesson.

 

I tabellen gick Målilla upp på andra plats på samma poäng som serieledande Åby/Tjureda, som dock har en match mindre spelad.

 

– Poängmässigt har vi fått en riktigt bra inledning på serien, men spelmässigt finns det fortfarande mycket att ta av, säger Victor Svensson.

Presentation


Bandystars en supporter långbortistan som följer sina stjärnor från sin position andra sidan det småländska höglandet och ibland så möts de uppe på platån när bortamatchen är närmare en hemmamatch.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bandy div 1

Besöksstatistik

Bandy div 2 + övrig bandy

RSS


Skapa flashcards